Sayfa 50/81 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 393 - 400 arası.

Konu: XU030_endeksi

göstere, göstere, bugünden fazla almazlar diye düşünüp yarını beklerken onlar sabredemedi. belkide aceleleri vardır ne bilelim. yarın için belki yukarı aşağı hareketlerle bunaltabilirler ama, d*****n kuyruğu perşembe kopar diye düşünüyorum. bol şanslar

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    kim alıyor, kim satıyor, ona bakmıyorumda bugün yarın sıkıntı olacağını düşünmüyorum. hatta yarın alımlar dahada güçlenebilir. perşembe için önyargılı olamıyorum. biliyosunuz bunların bi kafes işi var. kapağı kapatıveriyorlar
    hocam hayırlı akşamlar kapatın kapakları artıkın

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    hocam hayırlı akşamlar kapatın kapakları artıkın
    endeks iştahlı ama hiç belli olmaz. adamların mesleği avcılık

xu030__ bugün normal bir artı kapanış olsaydı. yarın için devam diyecektim ama, haklarını bugün kullanınca, ulan bi çapanoğlumu var bunda ne diye işkillendim doğrusu

neye hayret ediyorum biliyomusunuz? seansı görmeden nasıl öngörüde bulunuluyor, nasıl güveniliyor, hayret ediyorum. valla ben bazen uykuda kalıp açılışı göremeyince askıda kalıp hiç kıpırdayamıyorum. bunların grafiğine güvenilmez çünkü cızıttırıveriyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    neye hayret ediyorum biliyomusunuz? seansı görmeden nasıl öngörüde bulunuluyor, nasıl güveniliyor, hayret ediyorum. valla ben bazen uykuda kalıp açılışı göremeyince askıda kalıp hiç kıpırdayamıyorum. bunların grafiğine güvenilmez çünkü cızıttırıveriyorlar
    Bazı arkadaşlarımız çok iddalı konuşuyor. Bir terslik var ama hayırlısı

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlarımız çok iddalı konuşuyor. Bir terslik var ama hayırlısı
    sen dışardan daha iyi görürsün. bende iddialı mesaj yok değilmi? sadece düşüncemi yazdığımı sanıyorumda. olurya belki gaza geldiğim zamanlar oluyormu diye sordum

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sen dışardan daha iyi görürsün. bende iddialı mesaj yok değilmi? sadece düşüncemi yazdığımı sanıyorumda. olurya belki gaza geldiğim zamanlar oluyormu diye sordum
    hocam hepimizin sınırları kaçırdığı günler oluyor. Siz kendi fikrinizi yazıp sessizliği tercih ediyorsunuz.

Beni üzen ucu açık konuşupda ben bildim havalarında dolaşıyorlar. Bile bile bir umut arayan arkadaşların canını yakıyorlar.

Sayfa 50/81 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •