Sayfa 702/932 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Mükemmel başarı.
    Futbol dışında hiç bir spor zevki olmayan, yatırım yapmayan bir ülke için...
    Tebrikler.
    Futbol koca bir endüstri olmuş dünyada.
    Bir zamanlar, gençken ve de cahilken, tuttuğum takımın ülke dışındaki maçlarını passiflora içerek izleyebiliyordum.
    Ezel rakibimizi tutan şube müdürüm, ben izleyebileyim diye portatif tv getiriyordu büroya, gündüz yapılan Avrupa maçları için.
    O derece tutkundum.
    Hiç unutmam, ofisimiz 9 uncu kattaydı ve 10 Mayıs stadyumunu tepeden görüyordu.
    Sene 1992, yanılmıyorsam.
    Türkiye-Danimarka dostluk maçı var. Camdan stadyuma bakıyorum öğle tatilinde, müdür geldi.
    "Yanına bir arkadaş bul, maça göndereyim seni" dedi.
    Stadyum müdürünü aradı, kapalı tribün için bilet ayarladı, maça yolladı beni.
    2-1 yendik

2.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Çok değişik bir tanım olmuş

Sisteme düşen senetlerin grafiklerinin benzer olması, "ortada bir sistem olduğu" nun göstergesidir.
    Yukarı potansiyel taşıyan, grafik olarak sıkışmış senetler...
    Haliyle de son dönem grafikleri çok benzer.

#GOZDE de olduğu gibi...

Senin sistem (tabi milyon başka kriter var), başarılı şekilde 2-3 arasındaki senetleri tespit ediyor(3. adımın rengi yanlış olmuş)

Aynı şeyi göstergelerle teyit edersek...
    5.46 üzerinde kalabilmesi kaydıyla, 5.73-5.76 dirençlerini aşmasını beklemek gerekir "bence!".

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Futbol koca bir endüstri olmuş dünyada.
    Bir zamanlar, gençken ve de cahilken, tuttuğum takımın ülke dışındaki maçlarını passiflora içerek izleyebiliyordum.
    Ezel rakibimizi tutan şube müdürüm, ben izleyebileyim diye portatif tv getiriyordu büroya, gündüz yapılan Avrupa maçları için.
    O derece tutkundum.
    Hiç unutmam, ofisimiz 9 uncu kattaydı ve 10 Mayıs stadyumunu tepeden görüyordu.
    Sene 1992, yanılmıyorsam.
    Türkiye-Danimarka dostluk maçı var. Camdan stadyuma bakıyorum öğle tatilinde, müdür geldi.
    "Yanına bir arkadaş bul, maça göndereyim seni" dedi.
    Stadyum müdürünü aradı, kapalı tribün için bilet ayarladı, maça yolladı beni.
    2-1 yendik

Ben ezelden Beşiktaş' lıyım.
    Ezeli rekabetin sadece BJK-FB arasından olduğu zamanlarda bile izlemedim maçları...
    40 dan sonra tek maç kaçırmadım
    Ama eşim ve bana yılda 1 er forma dışında zerre pazar kazandırmam endüstriye.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ben ezelden Beşiktaş' lıyım.
    Ezeli rekabetin sadece BJK-FB arasından olduğu zamanlarda bile izlemedim maçları...
    40 dan sonra tek maç kaçırmadım
    Ama eşim ve bana yılda 1 er forma dışında zerre pazar kazandırmam endüstriye.
    Benim endüstriye kazandırdığım tek para, iki forma için oldu.
    İlki; büyük kızım kreşte iken FB li bir oğlana aşık oldu, baktım kız elden gidiyor, BJK forması karşılığı kurtardım
    İkincisi; küçük kız Drogba'ya aşık oldu, orjinal forma alıp Drogba yazdırdık, adam transfer oldu, gitti
    Ne çektim bu kızların aşk belasından

Doğrudur abla, aşk bazen beladır...

Ana ve Ek Sisteme düşen senet yoktur.

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ana ve Ek Sisteme düşen senet yoktur.

Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Teşekkür ederim Canel Bey

Sayfa 702/932 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •