1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bu oyun alanı bu kadar zor ama oyuncu da çok var.. zira belli bir hedefle (aylık %2, %3, %4 gibi artık neyse) sürekli para kazanmak zorunda olan kurumsal fonlar var.. veya oyuncular.. bu nedenle sürekli yeni taktikler.
ama.. paranı hisseye yatırıp uzun vadede bu tür oyunlar dışında kalarak paranı kazanırsın ama her ay olmaz.. belki her yılda olmaz.. o nedenle heyecanı fazla yok.. bir faktör de bu..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Ondan ziyade kademe değiştiren emir çekip yukarı süren emir koyan robotlar sıkıntı. Alışlarla düşürüp satışlarla yukarı sürebiliyor kademede oynayarak. Robotlarla başa çıkmaktan ziyade hızlarına yetişmek imkansız başımda oturup kırılımla alana kadar hedefe geliyor sen alınca satışa geçmiş oluyor robot.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derin öğrenme işine baktım, onunla para kazanana helal olsun borsadan farklı işler için uygun bana göre. Yine de yükledik kütüphaneleri filan biraz çalıştım hadi oğlum tahmin et endeksi diyorum hop paso terste. Herhalde bunlar daha farklı makineler de kütüphaneler kullanıyorlardır o zaman olabilir. Nöral network filan gördüğüm kadarıyla halka açık kısmı hikaye.
muhtemelen hibrit bir sistem kullanıyor. oyun teorisi, derin öğrenme . zaten bunun sonucunu en iyi teknik seviyeleri kırarak terse getirmelerin çokluğundan anlıyoruz. eskiye göre bunun sıklığı gün içinde bile çok arttı. neredeyse her hareket fake.
aslında hiçbir teknik seviyeye bakmıyor. sadece katılımcıların davranışlarını analiz ediyor.
bu da aynı sonucu yaratıyor.
Yer İmleri