Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 137/1004 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    +1 benzer düşünüyorum.. yeni konseptler (yapay zeka, derin öğrenme, algo vb) kurumsal yatırımcıların "retail" diye küçümsedikleri normal vatandaşın bile elinin altında var artık, belki biraz daha basit formatları ama neticede var.. oyun alanı çok kompleks hale geldi..
    Ondan ziyade kademe değiştiren emir çekip yukarı süren emir koyan robotlar sıkıntı. Alışlarla düşürüp satışlarla yukarı sürebiliyor kademede oynayarak. Robotlarla başa çıkmaktan ziyade hızlarına yetişmek imkansız başımda oturup kırılımla alana kadar hedefe geliyor sen alınca satışa geçmiş oluyor robot.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Spek girer kağıdı 10 kademe kaldirir bi aksiyon olur hacı bunlar emanuella 2 kademeye ayı sıkıştırıyor makinası batsın yav..

3.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Spek girer kağıdı 10 kademe kaldirir bi aksiyon olur hacı bunlar emanuella 2 kademeye ayı sıkıştırıyor makinası batsın yav..
    Bir de o var bunların komisyonları o kadar düşük ki sen onların kurduğu al sat oyununda komisyonunu bile çıkaramazsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Derin öğrenme işine baktım, onunla para kazanana helal olsun borsadan farklı işler için uygun bana göre. Yine de yükledik kütüphaneleri filan biraz çalıştım hadi oğlum tahmin et endeksi diyorum hop paso terste. Herhalde bunlar daha farklı makineler de kütüphaneler kullanıyorlardır o zaman olabilir. Nöral network filan gördüğüm kadarıyla halka açık kısmı hikaye.
    muhtemelen hibrit bir sistem kullanıyor. oyun teorisi, derin öğrenme . zaten bunun sonucunu en iyi teknik seviyeleri kırarak terse getirmelerin çokluğundan anlıyoruz. eskiye göre bunun sıklığı gün içinde bile çok arttı. neredeyse her hareket fake.
    aslında hiçbir teknik seviyeye bakmıyor. sadece katılımcıların davranışlarını analiz ediyor.
    bu da aynı sonucu yaratıyor.

5. Metresine veya arkadaşına şekil olsun diye çizip atan spekler istiyoruz la

6. Yarısı battı kalan şanslı yarısı faizde yarın faiz düşerse damlarlar. Bazı xleş tahtalarda mal toplama hareketleri yok değil.
     Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Metresine veya arkadaşına şekil olsun diye çizip atan spekler istiyoruz la
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Dolar candır gerisi heyecan hocam

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benim rezervim dolar olduğu için fazlalık tl yi oraya atarım...

seviyeye takılmam çok her ay aldığım için...

8. Namım yürüsün diye çiz at 10 kademe diyen spek istiyoruz ağa robotunuz batsın

Sayfa 137/1004 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •