Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 145/1004 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Doların düşmesinin önemi yok 8.37 altında net 8.26 onun altın 7.75 e kadar boşluk..
    Varsayım ne..
    Dolar düştüğünde peki yaşantı ucuzlayacak mı hayır..
    Peki dolar 8?5 tekrar geldiğinde tekrar güncelleme altında yaşam ve ticari ürünlere zam gelir mi ...EVET..
    Eeee...
    Her türlü zarardayız..
    Doların düşmesi demek coin porsasina aktarım demek biste kimse gelmez gibi duruyor..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Doların düşmesi senin borsa na hikaye demek ,cds lerine bak , faizlerine bak dışardan borç alırken daha ucuza alıcaksın.
    Şuanda kontrollü aşağı salınım yapılıyor , bu hem ihracat yapan , hem ithalat yapan şirketlere nefes aldırmadır .
    Çünkü ilerki zaman içinde global sermaye neyi fiyatlayacak belli değil ilk başlangıç faiz artırımı olacak.
    İşin özü dolares in fazla oynak olmaması stabil kıvamında olması herkes için önemlidir bana göre.

ittifak olunca baraj sorunu olmuyor.

şimdi acaba ne diye seçim barajı %7'ye düşsün? çok enteresan günlerden geçiyoruz. ittifak durumunda %10 barajı varken mhp %5 bile alsa meclise girebiliyor.

acaba db ittifak bozulursa elinde koz olsun diye mi bu kadar bastırıyor? ya da kendisi bozacak da yolunu mu yapıyor?

bu durumun en çok ali babacana yarayacağı da çok belli. seçim atmosferine girince çok temiz %8 bile alır.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dolara gömüldün ya RTE çıksın benim alanım Ekonomi desin diye bekliyorsun
    gömülme değilki ben zaten 10 yıldır dolardayım %70 altına düşmedim rezervim öyle kazancımı kaybımı onun üstünden hesaplıyorum...

Dolar 10 lira olmuş şu kadar kardayım dolar 5 liraya düşmüş şu kadar zarardayım demem...

çünkü tl üzerinden yapılan hesaplamaları kendini kandırmak olarak görüyorum...

100 tl nin sene sonunda 70 lira alım gücüne düştüğü ortamda kendimi kandıramam...

benim bazım dolardır kim nasıl hesaplar bilemem...

yoksa sonra paragöz gibi hisse senetleri rekor kırıyor diye kendimizi avuturuz...

4. Bu hafta 8.33-8.27 arası gel gel cartele gel yapacağa benziyor.
    pıst 100 de haftalık teknik olarak 1470 üzeri kapatma derdindeler.
    Önümüzdeki hafta 8.28 altında kalıcı olursa 8.17 ilk beklentim.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ittifak olunca baraj sorunu olmuyor.

şimdi acaba ne diye seçim barajı %7'ye düşsün? çok enteresan günlerden geçiyoruz. ittifak durumunda %10 barajı varken mhp %5 bile alsa meclise girebiliyor.

acaba db ittifak bozulursa elinde koz olsun diye mi bu kadar bastırıyor? ya da kendisi bozacak da yolunu mu yapıyor?

bu durumun en çok ali babacana yarayacağı da çok belli. seçim atmosferine girince çok temiz %8 bile alır.
    Bence yeni partilerin barajı geçip de çok az milletvekili çıkarma olasılığına oynuyorlar. 91 dsp gibi..

SPOT

7. Aniden işim çıktı ekranı bıraktık neler olmuş böyle yahu

Ne güzel kar vardı erimiş, short iken 1615 kar al yazmışım long olarak gelmiş. Az para olunca böyle motive olamıyorum işte neyse izleyelim bakalım ne yapacak ben olsam 1615 yine lonk denerdim herhalde.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bizim deli kız neler yapıyor yine

Sayfa 145/1004 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •