Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 154/1004 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    NŞA mart boşluğunu doldurmalı: bıst100 de 1511/12

çünkü 1468/70 üzerinde 2 kapanış ta oldu..

yine de HERİF BİLİR...PARA KİMDEYSE TEKNİĞİ O ÇİZER.

2. garafikte gözüken ekim vadenin yelpaze içindeki son iki değerini faiz gibi düşünelim, zaten de öyle

nedir?
    ekim vade yakın vadeden 2 aylık faizini almış ve makas farkı nedeniyle yelpaze içine yerleşmiş kopuk ve üşütük bir görüntüde gözüküyor, yani üzerinde faiz var,..oysa ekim vade grafikte bu kopukluk yok gözükmeyecek,..bkz ekim vade nin bizatihi kendi grafsı

bu gün ve yarın perşembe ve cuma, mubarek günler, perşembe jobless, cuma TDİ, piyasalar için ticaret günleri, çevir döndür, doldur boşalt günleri yani,..

ABD tarafı bu iki günde gelecek verilerine üşütürse (aşağı basarsa) burası en az nezle olur, covide yakalanmaz belki ama en az bir nezle olur,..

yani üzerindeki makası oluşturan 2 aylık vade farkından gelen faizi bu durumda kendisine yetmez ve daha çok isteyemeyeceği için çünkü MB hemen karşılık veremez, roketin kapsül bıraktığı gövel ördek modunda aşağı düşer, kısaca faizden ihtiyacını karşılayamaz,...

o anda vadeli py nın faizi yetmeyeceğinden bir bono hüviyetine dönüşerek kendini aşağı basar, piyasa faizin yetmediği bölümü başka yerden USDTRY yi yukarı alarak karşılar, yani makas takastan karşılanır

hülasa;

bu 2 gün bu na gebe ve doğurmanın öncesinde,

benim beklentim(son 5 hafta beklentim yüzünden bkz c>1813.9 yorumlarım) her şey yolunda olarak haftayı yukarı hedeflere doğru kapatacağımız,

bu manada dünde dahil burada benim orada çokça yazılar yazdık,

olamaz da dediğim gibi ABD üşütürse yani kendini aşağı basarsa vadeli refarans değerlerimizden trade edecek demektir,

o nedenle minör takip yapmak bulunmak bunu yakalamak için iyi bir düşünce olabilir,..

öte yandan piyasa arife bayram, bayram arife de yapabilir,..

yani jobless e alır, tdi ye verir kapatır,..yada jobless saatinde aşağı yani bugün aşağı basar,
    yarın TDİ saatinde sert yukarı alır ve coin dahil bütün branşlarda ticareti max simize edebilir,..

bu minör ticaret kendi branşımızda(vadeli ve buranın konusu olan branş) day trader için çözüm olabilir,.

ağır trader sukunetle hadeflerin refarans değerlerini takip eder yada haftalık ticaretin bitmesini müteakiben piyasanın bir dahaki haftada kendi yönüne oturmasını bekler,
    Son düzenleme : indregandi; 02-09-2021 saat: 13:21.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Yatırım tavsiyesi değildir. Haftalık u100

Garan 1 aylık yükseliş %23
    Akbank %17
    Yapı Kredi %18 bende 1 aylık %1.60 faiz alıyorum diye seviniyorum , hakikaten inanılmaz bir borsamız var çok çok şanslı insanlarız böyle güçlü borsamız olduğu için...

5. Yakın vade tahvilde aşağı hareket var.

6. Garan yılbaşında 10,40 idi şimdi 9,90
    Akbank yılbaşında 7,30 du şimdi 5,90
    Yapı Kredi yılbaşında 3,20 idi şimdi 2,65

fayiz kaybı da cabası

yaşasın ayıların kardeşliği gücü
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Garan 1 aylık yükseliş %23
    Akbank %17
    Yapı Kredi %18 bende 1 aylık %1.60 faiz alıyorum diye seviniyorum , hakikaten inanılmaz bir borsamız var çok çok şanslı insanlarız böyle güçlü borsamız olduğu için...
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Garan yılbaşında 10,40 idi şimdi 9,90
    Akbank yılbaşında 7,30 du şimdi 5,90
    Yapı Kredi yılbaşında 3,20 idi şimdi 2,65

fayiz kaybı da cabası

yaşasın ayıların kardeşliği gücü

yakın dönem bakınca

az daha uzaktan bakınca

Sayfa 154/1004 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları