1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
İyi akşamlar herkese...
Pozisyonları azalttığımı söylemiştim...
Endekse güvenemediğimden maalesef klasik hisselerimi verdim...
Yerlerine mgros aldım bir miktar, endeksten bağımsız belki olumlu takılır...
35.50 üstü de güzel olur gibi geldi...
Sindoma sende biliyorsun gönlümün efendisi olmadan sanki iş zora girdi...
Önümüzdeki 2 ay da önemli yer tutacak benim işlemlerimde...
Zamanını kovalıyorum bakalım...
Kısmet, gönlünüzce olsun...
Bugün spotta +2.5 yazmışım. Ciddi pozitif ayrışmışım, portföyün %50'si x30, %50'si xLEŞ, iki tarafta da fena gitmiyoruz. Düşerken az düşünce, çıkarken çok çıkınca çok mutlu oluyorum - çünkü bu bireysel olarak benim seçimlerimdeki başarımı ifade ediyor. Endekse paralel veya underperform hareketler de moral bozuyor haliyle.
Düzenli olarak endeksten iyi hareket edebiliyorsanız, aslında yanına da VIOP koyunca düzenli getiriye çok yaklaşmış oluyorsunuz.
Aynen temkinli olmak lazım bir hikayesi yok. Yine de geceye 10 kontrat lonk açtım corttan daha büyük ihtimal gibi geldi basacaksın bile yüksek açar basar dedim.
Bakalım. Maliyeti 1622.75SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks uzun süren yıllarca bankalarla gittikten sonra bir süredir sanayiler on plana çıktı. Bankalardan sanayiye geçişte de çoğu yatirimci bu değişimi yıllarca kabullenmedi
Şimdi bence olay tekrar bankalara geçiyor ve yatırımcı yine vazgeçemiyor eski alışkanlık ve önyargılardan. Ereğli sabit dursa bankalarla da gidebilir endeks.
Sonunda bükenim modele geldin sayılır. Bir de viop ta kısa vadeli trade i azaltıp, portföy hedge işlemlerine ağırlık versen tam olacak.
İşin tuhafı, hisse portföyü, viop daki işlemlerden gelen kazancı destekliyor, bu model portföyde getiri dalgalanmasını çok azalttığı için, panik ya da hatalı işlem miktarını da azaltıyor. Yani hisselerin hisse portföyünden ziyade viop işlemlerine katkısı oluyor.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Cons benim arşivim sağlamdır ,
kim ne yazar çizer , ki kime sallar iyi takip ederim ,
2019 sonuna doğruda burada yazarken yine burada sallıyordun ,
her zaman söylemişimdir havlayan KÖPEK ısırmaz diye ,
Seni ozamanda uyardım bu graf ozaman burada paylaşıldı benim graf ,
pıst 105 lerde idi şuanki fiyatla sen ozamanda bana şort olduğun için sallıyordun grafı gördükten sonra , ozamanda dedim dötünün adresini kaybedersin diye burada hikayeler anlata anlata pıst 124.000 lere gitti kıçında bir donun kaldı seni tanıyanlar bana özl den yazıyordu ozaman içinden geçtin diye , içinden ben geçmedim BADEM spor geçti derdim.İşte senin kuyruk acın oralardan , buradan neden kovdular seni çiftin çifti niki ve sanal kavurma hikayelerinden senin gibiler hep yazar , karşısında oyununu bozucak insanlara havlarlar klavye arkasından en iyi yaptığı şeydir.Sen 2019 da gömülüsün unutma bunu tescilli .Bu yüzden sana bayağı büyük gelirim edebinle sana verilen yerde sayfaların hızlı hızlı ilerlemesini sağla ama bunu insanlara salarak değil , burayı okuyarak değil 2019 da içinde kalanlardan ders alarak yap.Utanman yok olsa buradaki insanlara sallamazsın bu yüzden bunları yazıp ne mal olduğunu görülsün istedim.Bu arenada herkesin başına herşey gelebilir ucu açık oyundayız ama ders al hayattan.
Yer İmleri