Sayfa 168/1006 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bugün itibariyle Tarım fonuna da yatırım yapmaya başladım. Enflasyon ve gelecekte muhtemel bir gıda krizine karşı bir tür korunma için benimkisi.

Enflasyona yenilmemek için her şeye yatırım yapmaya devam ediyorum.

Sadece bizimki değil Fed de mevcut enflasyonu görmezden geldiği sürece bu tarz stratejiye devam edeceğim.

-------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Hocam,

Hangi tarım fonu dikkatinizi çekti?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. enag enflasyonu çok endişe verici bir seviyede. Diğer tarafta da tuik enflasyonu düşük açıklayarak tüm ücretlilerin maaş artışının gerçekci olmayan enflasyona göre olmasını sağlıyor. Bu sayede tüm ücretlilerin gsyih dan aldıkları pay her yıl düşüyor.
    bu ne kadar sürürülebilir bir durum bilemiyorum...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. köşe yazarı başkan tüik'in makyajlanmış verilerine rağmen faizi artırmak zorunda kaldı.
    verdiği sözün arkasında duracak mı ?

piyasanın %50 si güven olduğuna göre,
    güvenilir mi ? değil mi ? göreceğiz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    köşe yazarı başkan tüik'in makyajlanmış verilerine rağmen faizi artırmak zorunda kaldı.
    verdiği sözün arkasında duracak mı ?

piyasanın %50 si güven olduğuna göre,
    güvenilir mi ? değil mi ? göreceğiz.
    https://www.bloomberght.com/agustos-...klandi-2286860
    bu ay da düşüremez belli oldu. Şuan enflasyonun makyajlı hali bile faizi geçti. Faiz arttırması lazım iken bakalım MB ne yapacak?
    Enflasyonun makyajlı halinin bile yüksek olacağını iddia eden arkadaş haklı çıktı ben yanıldım. Kendi adıma daha büyük makyaj bekliyordum ama olmadı...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Faiz artışı yap(a)mayacaklarsa çıkıp piyasaya açıkça ocağa kadar faiz indirimini unutun sonrasında ise verilere bakıp karar vereceğiz denmeli faiz artırmadan durumu ancak böyle biraz idare edebilirler

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Faiz artışı yap(a)mayacaklarsa çıkıp piyasaya açıkça ocağa kadar faiz indirimini unutun sonrasında ise verilere bakıp karar vereceğiz denmeli faiz artırmadan durumu ancak böyle biraz idare edebilirler
    Negatif reel faize devam desinler yeter

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Negatif reel faize devam desinler yeter
    evet olayın meali aynen bu en az negatifle yola devam

Sayfa 168/1006 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz