Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
enag enflasyonu çok endiþe verici bir seviyede. Diðer tarafta da tuik enflasyonu düþük açýklayarak tüm ücretlilerin maaþ artýþýnýn gerçekci olmayan enflasyona göre olmasýný saðlýyor. Bu sayede tüm ücretlilerin gsyih dan aldýklarý pay her yýl düþüyor.
bu ne kadar sürürülebilir bir durum bilemiyorum...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
köþe yazarý baþkan tüik'in makyajlanmýþ verilerine raðmen faizi artýrmak zorunda kaldý.
verdiði sözün arkasýnda duracak mý ?
piyasanýn %50 si güven olduðuna göre,
güvenilir mi ? deðil mi ? göreceðiz.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
https://www.bloomberght.com/agustos-...klandi-2286860
bu ay da düþüremez belli oldu. Þuan enflasyonun makyajlý hali bile faizi geçti. Faiz arttýrmasý lazým iken bakalým MB ne yapacak?
Enflasyonun makyajlý halinin bile yüksek olacaðýný iddia eden arkadaþ haklý çýktý ben yanýldým. Kendi adýma daha büyük makyaj bekliyordum ama olmadý...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Faiz artýþý yap(a)mayacaklarsa çýkýp piyasaya açýkça ocaða kadar faiz indirimini unutun sonrasýnda ise verilere bakýp karar vereceðiz denmeli faiz artýrmadan durumu ancak böyle biraz idare edebilirler
Yer Ýmleri