Sayfa 169/1006 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Eylül ve ekimde de enflasyon oranı yükselmeye devam eder. Kasım öncesi faiz indirimi bekleyen var mı hala? :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. MB faiz artirmazsa bence bankalar artirmak zorunda kalacak çünkü rekabet kızıştı.

3. 23 Eylül MB toplantısında faiz artirmazsa bu dövizin son inişi olur bir daha 8,27 leri görmez geçmiş olsun
    burdan döviz toplamaya devam

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam,

Hangi tarım fonu dikkatinizi çekti?
    Yıllarca Tarım yatırım fonu çıkması için çok çaba sarfettik ama Türkiye'de sadece İş bankasının çıkardığı bir tarım fonu var. O da serbest fon. Şimdilik mecburen ufaktan azar azar yatırıma başladım. %65 ABD commodity emtia borsasındaki gıda fiyatlarına yatırım yapıyor Bir de az da olsa bizdeki tarım ile ilgili şirketlerin hisselerine yatırım yapıyormuş. Keşke %100 commodity fiyatlarını alsaydı ama onlar da bir şekilde çeşitleme yapıyorlar. Başka seçeneğim olmadığı için mecburen tek tarım fonu olan bu fona...

https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonu/IJT/TRL

--------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5. İlginç bir döneme girdik şimdi merkez bankası faiz arttırmaz ve enflasyon geçici derse FED de aynısını dediği için pek yanlış yapmış sayılmaz ama Bizim başkan tl mevduatçıya bizzat kendisi enflasyonun üzerinde faiz vereceğim dediği için piyasa sözünde durmasını isteyecek.

Her halükarda faiz indirimi bu şartlarda imkansız oldu gibi. Sakın onu denemesinler bile

--------
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

#1332 nolu mesajda yazıyor ne yapacağı .

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Yıllarca Tarım yatırım fonu çıkması için çok çaba sarfettik ama Türkiye'de sadece İş bankasının çıkardığı bir tarım fonu var. O da serbest fon. Şimdilik mecburen ufaktan azar azar yatırıma başladım. %65 ABD commodity emtia borsasındaki gıda fiyatlarına yatırım yapıyor Bir de az da olsa bizdeki tarım ile ilgili şirketlerin hisselerine yatırım yapıyormuş. Keşke %100 commodity fiyatlarını alsaydı ama onlar da bir şekilde çeşitleme yapıyorlar. Başka seçeneğim olmadığı için mecburen tek tarım fonu olan bu fona...

https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonu/IJT/TRL

--------
    Dostum bu tarım fonu gübreleri doldurmuş içeriğe.
    Gübreler olmasa ben alacaktım.
    Yine de düşünüyorum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Ufe tufenin 2 kati .ama mb faiz dusurucek oylemi.mb hani reel faiz verecekti.
    Son düzenleme : blue70; 03-09-2021 saat: 11:37.

Sayfa 169/1006 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •