Sayfa 177/1006 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Yapabilseler enflasyon ile halklarin parasini eritecekler de, riskli is. Hersey ellerinde patlayabilir.
    O yüzden önce halklarini tam denetim altina almalari lazim.
    Ondan sonra da ayni Güney Kibris'ta oldugu gibi yapacaklar.
    Kacari yok. Baska türlü borclarini kapatamazlar.
    ABD'yi bilmiyorum ama, AB ülkelerinin cogunun (GER, IT, FR, NL vs.) vatandaslarinin sermayesi (emlak haric) devletlerin borclarinin 2-3 kati.
    Örnegin 2020'de GER'de bankalarda bulunan nakit miktar (vadesiz ve kisa vadeli hesaplar) 2,xx trilyon EUR (kesin rakam aklimda degil su an). Kisaca sadece hesaplarda bos duran para GER'in toplam borcundan fazla.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Gene turkler altin alıyordur .altin almak kara kuguya hazirlik.iyide en kotu olursa o da savas altinda bir ise yararmi?sizden alirlar onu[emoji39]
    Yok türkler bu kücük gram külcelerle ugrasmiyor. Daha cok almanlar aliyor bunlari.
    Sahsen altinla falan ugrasmadigim icin bilemem ama, forumlardan takip ederken okuduklarim bu yönde.
    Eger GER'e kadar savas gelmisse, zaten nükleer patlamalar olmustur. O zaman altini olan bir tarafina .... bence.

3. Ya şu fiziksel olayı çok saçma geliyor bana sanıyor bankalar batınca evindeki dolar altın işe yarayacak değeri olmayacak olsa bile yağmalayacak insanlar olanların elinde gasplar artacak vs yani bankalara güvenmeyin insanlar boş yapıyorlar bankalar battığı an her şey çöker bu yüzden tek çare matematik ile işleyen btcdir kimse müdahale edemez kolay saklanır kolay taşınır çok takan varsa btc stoklusun o bile bankalar çökse bence değersiz olacak ama en güvenli kalan o içlerinde yani bankalardaki paralara el konulursa her şey biter

4. Geçen hafta 5 lt yağ 100 tl dediğimde motor yağı denmişti .

Yılların yöresel ürün satan sokaktaki işyerleri de 110-120 TL ye satıyor çeşidi güzel yağları .

Demek ki ciddi düşüş var talepte veya mahsul bol fiyat ciddi düşmüş .

Bunları dükkan kirası eleman parası va verirken kargo ile internetten satabilirler gibi geldi .

Demek ki ayçiçek ile zeytinyağ arasında fark minimuma inmiş yada geçen seneki yağı elden çıkartmak için ciddi indirim yapıyorlar bilendim yani

5. İnternetten gıda satın almak sıkıntılı bir iş gibi geliyor bana.

Üzerime giyecek olsam neyse, bilgisayar olsa neyse de mideye gidiyor bu.

Dükkan, eleman giderlerine ek olarak, sağlık açısından alınan riskin de fiyatı var o ucuzluğun içinde.

Yaga gerek yok.kendi yaginda pisirin herseyi.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İnternetten gıda satın almak sıkıntılı bir iş gibi geliyor bana.

Üzerime giyecek olsam neyse, bilgisayar olsa neyse de mideye gidiyor bu.

Dükkan, eleman giderlerine ek olarak, sağlık açısından alınan riskin de fiyatı var o ucuzluğun içinde.
    Üzerine giyecek iş daha sıkıntı bol gelir dar gelir ayakkabı alırsın ucu yamuk gelir pantolon alırsın paçasına çamaşır suyu değmiş defolu gelir ki canın sıkılır takıntın var ise

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Üzerine giyecek iş daha sıkıntı bol gelir dar gelir ayakkabı alırsın ucu yamuk gelir pantolon alırsın paçasına çamaşır suyu değmiş defolu gelir ki canın sıkılır takıntın var ise
    Doğru giyecek de alınmaz. Aynı bu dediğinizi yaşayanları biliyorum bizzat.

Sayfa 177/1006 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •