Sayfa 54/81 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 425 - 432 arası.

Konu: XU030_endeksi

1. Senin YKB ye ciddi bir adım geldi
    geçen sefer 2,65 üstüne kalamamış idi
    bu sefer net üstüne attı
    endeks için de işaret olabilir

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Senin YKB ye ciddi bir adım geldi
    geçen sefer 2,65 üstüne kalamamış idi
    bu sefer net üstüne attı
    endeks için de işaret olabilir
    film değişti. IZILM yükseliş varant"da onay veriyor ama ufak tefek alıcı silkelemesi yaptıktan sonra var gücü ile yukarı saldırırlar. diye düşünüyorum diyimde adet yerini bulsun

xu030__ eğer akşamdan öngörüde bulunacak olsaydım, olası artı açılışlar tepki alımı olur derdim. ama görüyosunuz senaryo yazmakla olmuyor bu işler. heleki pala"nın çekeceği film üzerine

xu030__ alımların ciddi olduğuna inanıyorumda, çek erken alıma geçmelerinden dolayı seans sonlarına kadar yukarı aşağı oyalayacaklarını düşünüyorum. sonlarda vurur geçerler. çünkü saat çok erken

çok sıkıcı bir piyasa olur. varant"mı koynuma alıp vurup kafayı yatayım bari. 16.30 da uyanırım artık. zaten satışını yazdım erken giderse bidaha oynama şansı verir. iyi geceler

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Çok az yatırımcı ile ralliyi başlatacaklar hocam. Ta ki amerika tapering olayına yakalanana dek...

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    xu030__ alımların ciddi olduğuna inanıyorumda, çek erken alıma geçmelerinden dolayı seans sonlarına kadar yukarı aşağı oyalayacaklarını düşünüyorum. sonlarda vurur geçerler. çünkü saat çok erken
    bu gün abd kapalı dediğiniz gibi çok erken alımlar oldu genede abd kapalıda olsa adettendir 16:30 dan sonra vurup geçerlerse yarında çok daha sert yukarı alırlar geliyor bana

Alıntı Originally Posted by seaside75 Yazıyı Oku
    bu gün abd kapalı dediğiniz gibi çok erken alımlar oldu genede abd kapalıda olsa adettendir 16:30 dan sonra vurup geçerlerse yarında çok daha sert yukarı alırlar geliyor bana
    vallan kimse bana bu herifin allah bir dediğine dahi inandıramaz. artık gördüğümüzü gözlerimiz ne kadar fehmederse. yarın başka bir gün başka bir piyasa

Sayfa 54/81 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •