tebrik ederim adam FED in göremediğini ABD ekonomistlerin göremediğini görüyor ve dolar endeksi göçecek diyor saygı duyup tebrik ediyorum bol kazançlar diliyorum
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
tebrik ederim adam FED in göremediğini ABD ekonomistlerin göremediğini görüyor ve dolar endeksi göçecek diyor saygı duyup tebrik ediyorum bol kazançlar diliyorum
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Aynı yerlerde debelenip duruyoruz ağa bir kademe artamiyor kağıt inanilmaz şekilde alım gelmiyor gelmesini bekliyoruz oturup ahahahhahaha
yataya bağladı
hiç sevilmeyen bir durum
andrenalin lazim
Yukarı beklentimi ve pozumu koruyorum. İşlemler daha güzel, para girişleri var, ufak trade ettik arada abeyler kızıyordu yazmadım 5 10 kontratla bir şeyler denedik güzel de oldu, ama şu dakikadan sonra net bozulma görene kadar short denemeyebilirim bir süre.
Döviz şelale modunda dayı FayiZ indirimi beklentisi yine yeniden demekki agaa akıyor hahahahahahahahahhahahahshahaaha
Faiz indirecek deseler dolar ucardi yanlışım düşünüyorum. Mevduat çok iyi oran veriyo şuan vermezlerdi öncede sabit devam bir dahaki sefere.
FED dünyanın en büyük maniplatör, üyeleri de Hedge fonların piyonundan başka bir şey değil. Bunu bilmeden yatırım yapanlar çok yanılır.
Saygılar,,
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Yer İmleri