Yalniz abi burayi devraliym Ben
Bakam
Ora mi bura mi
Daha cok okunuyo
Yalniz abi burayi devraliym Ben
Bakam
Ora mi bura mi
Daha cok okunuyo
Kabine toplantısı sonrası Erdoğan konuşuyor :
Erdoğan: Ülkemizi savunma sanayiinde en üste çıkarmak da kararlıyız
Erdoğan: Yargımızın bağımsız ve tarafsız duruşunu her geçen yıl güçlendirdiğini görüyoruz
Erdoğan: Akıncı sayesinde bu teknolojiyi üretebilen üç ülkeden biri haline geldik. Ay-Yıldız projesiyle ordumuz tek çatı altından yönetilecek. Projeyle dünyanın en modern savunma merkezlerinden birine sahip olacağız
Erdoğan: Son afetler için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan miktar 345 milyon liraya ulaştı
Erdoğan: Bugüne kadar afet bölgesine 287 milyon ödenek aktarılmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Salgın nedeniyle zayıflayan turizm sektörü hızlı bir toparlanmaya girdi
Erdoğan: Ekonomimizin en önemli sorunlarından birinin enflasyon olduğunu biliyoruz. İnşallah bu meselesinin de üstesinden geliyoruz
Erdoğan: Döviz rezervlerimiz 27 Ağustos itibariyle 118 milyar doları aştı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
“Yurtiçi döviz ve altın cinsi borçlanmaları daha da attıracağız”
Konuşmasında bunu söyledi. Ben mi yanlış anladım acaba diye geri sardım.
Hayır. Doğru duymuşum.
Erdoğan: Türkiye tüm olumsuzluklara rağmen büyümeye devam etti. Türkiye büyümede dünya ikincisi oldu
Erdoğan: Bu dönemde sabit sermaye yatırımlarımızın %3 oranında büyümesi oldukça sevindiricidir. Bu yatırımlar üretim kapasitemizi artıracaktır
Erdoğan: Seyahat gelirlerimizin yıllık %31 oranında artarak cari işlemlerin iyileşmesinde önemli rol oynadı. Uluslararası rezervlerimiz belirli şekilde artıyor
Erdoğan: Programlarımızı, hedeflerimizi sürekli güncelliyoruz. Önümüzdeki 3 senenin orta vadeli programımızı Resmi Gazete'de dün yayınladık.*Programda temel amacımız yüksek katma değerleri önleyerek ülkemizin büyümesini artıracak politikalara hız vermektir
Yer İmleri