Sayfa 90/175 İlkİlk ... 40808889909192100140 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 713 - 720 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1. Aynen hiç bir şey çıkmaz bu arsanın yarısı zaten turizm için tahsisli yani turizm bakanlığı bu arsayı turizm amaçlı imara açmış zaten çed raporu da çıkmış şimdi projesi için inşaat ruhsatı almaya kaldı sadece o da kıyı kenar kanunu ve turizm imar planındaki esaslara uygun bir proje geliştirip ilgili idareye sunulması kalmış
    Son düzenleme : kilavuz; 07-09-2021 saat: 11:05.
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Aynen hiç bir şey çıkmaz bu arsanın yarısı zaten turizm için tahsisli yani turizm bakanlığı bu arsayı turizm amaçlı imara açmış zaten çed raporu da çıkmış şimdi projesi için inşaat ruhsatı almaya kaldı sadece o da kıyı kenar kanunu ve turizm imar planındaki esaslara uygun bir proje geliştirip ilgili idareye sunulması kalmış
    Hocam asıl sorun şirketin bu gelişmeleri fiyatlara ne zaman yansıyacak, çed raporu bile toplantı sonrası kap'a düştü. Olumsuz bir durumda anında yansıyan fiyatlar olumlu durumlarda sündüre sündüre bıktıra bıktıra yansıyor. Bir yorum okumuştum bunlara güvenip aracını satanlar şimdi ancak tekerini alabiliyor diye, 2015 de 4,10 olan hisse 2021 4,80 ne arazi,ne geri alım programı ne 2018-2019 yılında turizmin parlaması hiçbirşey hisseye fayda etmiyor.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

3. Mesela çed raporunu geciktirmelerinin sebebi ne olabilir diye düşünebiliriz veya hisseyi niçin hisseyi 6.25 ten aşağı saldılar bu düşüşte hisse satışı gerçekleşmiş mi takasları gün gün incelerseniz görürsünüz denizden çıkan mallar burgan a1 teb de niye birikmiş acaba doçe niye pörtföyünü ikiye katlanmış gibi gibi gibi mesela Besim dolar cinsinden bağladığı para ile şimdi bu fiyattan elden çıkarsa karda mı oluyor veya şirketin bağladığı parayı hesaplayın sonra Besim kendi namına bulunan hisseleri bu fiyattan satmak isterse satış ortalaması ne olur gibi o sebeple bana göre nasıl Bi operasyon yapacaksa yapsın bu fiyat besimi kurtarmaz bu kadar hisseyi de Besim niye almış anlamış değilim bırak şirket alsın sen niye alıyorsun sebebi ne olabilir gibi deli mi

4.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Mesela çed raporunu geciktirmelerinin sebebi ne olabilir diye düşünebiliriz veya hisseyi niçin hisseyi 6.25 ten aşağı saldılar bu düşüşte hisse satışı gerçekleşmiş mi takasları gün gün incelerseniz görürsünüz denizden çıkan mallar burgan a1 teb de niye birikmiş acaba doçe niye pörtföyünü ikiye katlanmış gibi gibi gibi mesela Besim dolar cinsinden bağladığı para ile şimdi bu fiyattan elden çıkarsa karda mı oluyor veya şirketin bağladığı parayı hesaplayın sonra Besim kendi namına bulunan hisseleri bu fiyattan satmak isterse satış ortalaması ne olur gibi o sebeple bana göre nasıl Bi operasyon yapacaksa yapsın bu fiyat besimi kurtarmaz bu kadar hisseyi de Besim niye almış anlamış değilim bırak şirket alsın sen niye alıyorsun sebebi ne olabilir gibi deli mi
    Malın çoğu diğer kısmında olan nadir hisselerden, bizim sorunumuz tahtacı kadar vaktimiz ve naktimiz yok. adamlar büyük kumarcı kasa her zaman kazanır ilkesinden başka kimseye pay vermiyor.

5. Besim+şirket=413 885692.99 adet eder çocuklarında da 2.600 000 bin adet olması lazım onuda eklersen 416 milyon küsür etti mi çıkar 563 milyondan kalır 146 milyon diğeri bu bunun içinde eş dost aracı kurum kardeş yandaş ne dersen de o da vardır Bi 50 60 milyon çıkar kaldı sana 80 milyon civarı işte hepsi hepsi bu resimiyette %74 ü bunlarda zaten kısaca

6. Akşam oldu hacim yerlerde

7. Hissedarı olduğum Net Holding AŞ, 15 Temmuz darbe girişimden dolayı değişen hisse geri alım tebliğinden faydalanarak şirketin % 40 hissesini borsadan geri almıştır.Bu alım için döviz kredisi kullanılmış,şirket hem kur riskine hemde kredi maliyetine maruz kalmıştır.Şirket yönetim kurulu başkanı Besim Tibuk’un ve şirketin yapmış olduğu yüksek oranda alım ve geri alımlar şirketi ucuza ele geçirme projesidir.Geri alınan payların elden çıkarılması için istenen 2. ek süre Kurulunuz tarafından reddedilmiştir.Bu hisseler şirketin kap’ta ilan ettiği gibi 31.12.2021 tarihine kadar ya sermayeden düşülecek yada kurumsal fonlara satılacaktır.Tibuk ailesinin yatırımcınında hakkı olan parayla borsadan topladığı bu hisseleri yabancı fonlara satma istediği bulunmamaktadır.Eğer ki satış olacaksa bu hisseler Tibuk ailesi ile ilişkili kişilere defter değerinin altında devredilecektir.Şirketin şuan ki piyasa değeri 310 milyon dolardır.Şirketin kataloglarında sadece KKTC deki varlıkları 1 milyar doları aştığı belirtilmiştir.Bu değerlemenin içerisinde yurtdışı yatırımları ve başlangıç aşamasında olan Muğla-Milas projesi bulunmamaktadır.Bu mağduriyeti önlemek adına kurulunuz tarafından geri alınmış payların satışı öncesi şirket varlıklarına değerleme yaptırılarak ( başlangıç aşamasında olan Muğla – Milas projesinide içine katarak ) şirket gerçek piyasa değerinin belirlenmesini sağlamak ve yaşanacak haksızlıkları önlemek ben ve benim gibi yatırımcıların öncelikli istediğidir.Net Turizm ve Net Holding birleşmesinde yatırımcıların hakkını koruyan Kurulunuz,yine aynı hassasiyetle davranarak biz yatırımcıların hakkını korumasını tarafınızdan rica ederim.Saygılarımla.

8.  Alıntı Originally Posted by Sunny Yazıyı Oku
    Hissedarı olduğum Net Holding AŞ, 15 Temmuz darbe girişimden dolayı değişen hisse geri alım tebliğinden faydalanarak şirketin % 40 hissesini borsadan geri almıştır.Bu alım için döviz kredisi kullanılmış,şirket hem kur riskine hemde kredi maliyetine maruz kalmıştır.Şirket yönetim kurulu başkanı Besim Tibuk’un ve şirketin yapmış olduğu yüksek oranda alım ve geri alımlar şirketi ucuza ele geçirme projesidir.Geri alınan payların elden çıkarılması için istenen 2. ek süre Kurulunuz tarafından reddedilmiştir.Bu hisseler şirketin kap’ta ilan ettiği gibi 31.12.2021 tarihine kadar ya sermayeden düşülecek yada kurumsal fonlara satılacaktır.Tibuk ailesinin yatırımcınında hakkı olan parayla borsadan topladığı bu hisseleri yabancı fonlara satma istediği bulunmamaktadır.Eğer ki satış olacaksa bu hisseler Tibuk ailesi ile ilişkili kişilere defter değerinin altında devredilecektir.Şirketin şuan ki piyasa değeri 310 milyon dolardır.Şirketin kataloglarında sadece KKTC deki varlıkları 1 milyar doları aştığı belirtilmiştir.Bu değerlemenin içerisinde yurtdışı yatırımları ve başlangıç aşamasında olan Muğla-Milas projesi bulunmamaktadır.Bu mağduriyeti önlemek adına kurulunuz tarafından geri alınmış payların satışı öncesi şirket varlıklarına değerleme yaptırılarak ( başlangıç aşamasında olan Muğla – Milas projesinide içine katarak ) şirket gerçek piyasa değerinin belirlenmesini sağlamak ve yaşanacak haksızlıkları önlemek ben ve benim gibi yatırımcıların öncelikli istediğidir.Net Turizm ve Net Holding birleşmesinde yatırımcıların hakkını koruyan Kurulunuz,yine aynı hassasiyetle davranarak biz yatırımcıların hakkını korumasını tarafınızdan rica ederim.Saygılarımla.
    Arkadaşlar günaydın,yukarıda yazan yazıyı spk ve cimere gönderin,çok büyük örgütlenme var uyanış başladı.Lütfen dikkate alıp yazıyı gönderin.40 a yakın başvuru oldu.İşin içinde büyük bireysel yatırımcılar var.Kurumsal yatırımcılarda yakında dahil olacak.Şimdiden teşekkür ederim.

Sayfa 90/175 İlkİlk ... 40808889909192100140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •