1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Aynı vop gibi anketi dolduracaksınız..
Youtube da google da cevapları var risk skoru belirlenecek ve onaylanacak..binance tr de yok normal binance hesap olmalı.
Dili İngilizce yaparsan kaldıraç yapabilirsiniz..
Ayrıca bu sistemde kaldıraç isolated (girdiğin poz liq olur erir) bir de cross sistem eldeki teminat ta erir iki tarz var.. lütfen dikkatli olSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spot
ultra high quality photos
Spot hala bu..
Kapanışa doğru EREGL ekleyeceğim..en sonda THY trade dışında bir cacık yok...
Devam devam devam
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten girmemişmiydi ? aldıları kağıtları açıkçılarında sayesinde belli bir fiyata çekip sonra yukardan millete dağıtıyorlar ereğliyi 20-21 liradan beri satıyor adamlar fordu 200-210 aralığından beri satıyorlar tofas için bu yüzden açığa satış yapmayın diyoruz çünkü adama yardımcı oluyorsunuz alabiliyorsa buyursun spotta alsın. hep aynı taktik artık yemezler
3 sayfa işlem oldu bakıyom bakıyom ben bu kadar işlemi ne ara yapmışım. Çoğu karlı ama sabah 1621 cortunu bi kaçırdık oradan gelen zararı çıkartamadık, her günü karlı kapatmak istiyorum bu da benim batışım olacak ellaham. Gün dibinden işlemim var o derece
Bu arada aşağı çok kolay gidiyor, yukarı bir türlü hareket yapamıyor. Pek parlak değil görüntü.
Ruanda Dışişleri Bakanı Biruta: Afrika'da daha fazla Türk firmasının yatırım yapmasını görmek istiyoruz
gine den sonra ruanda bende darbe isterim diyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri