Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 218/1004 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu tepki gün sonuna ters yüz etmezse 1591.36 altına bu gün olmasa da haftaya ''küskü on the way'' demektir, ..yani tehlike henüz geçmiş değil,...

o nedenle gün sonuna xu030 vaya xu100 ters yüz olmak mühim,

bu nedenle xu100 den destekleri bir süre daha yazmaya devam edeceğim,
    bu şerro xu100 böyleyken, vadeli için alıntıda olduğu gibi, şayet geçtiğimiz cuma günü ters yüz edibilse idi, sıkıntı kalmazdı,..

edemediği müddetçe gerçek eli 1591.36 alt üst yeresinden belli olur, diğer ''firdevsler'' buraya atar tutar gol olurlar
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

SPOT

BOFA aldığı sattığı, sanayiye girmiş!

Ünlü Menkul aldığı sattığı

4. Aynı vop gibi anketi dolduracaksınız..
    Youtube da google da cevapları var risk skoru belirlenecek ve onaylanacak..binance tr de yok normal binance hesap olmalı.
    Dili İngilizce yaparsan kaldıraç yapabilirsiniz..
    Ayrıca bu sistemde kaldıraç isolated (girdiğin poz liq olur erir) bir de cross sistem eldeki teminat ta erir iki tarz var.. lütfen dikkatli ol
     Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Sn oyuna gelen adam, bunu nasıl öğrenebilirim ? Bir hesap açtım ama kullanamıyorum bir video vs varmıdır özellikle kaldıraçla ilgili
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Spot
     Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    şuanda bir hareket yok fx de 0,15 tane (15 kontrat ) ons altın aldım 1810 dan 20 kontratta dolar/ tl long açtım ordada maliyetim 8,4163 kar zarar yok şuanda birde garanti kısa var orda pala bırakmıyor düşşün bugun henüz bişey kazanamadım .Sizde ne var ne yok ?

ultra high quality photos
    Spot hala bu..
    Kapanışa doğru EREGL ekleyeceğim..en sonda THY trade dışında bir cacık yok...
    Devam devam devam

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BOFA aldığı sattığı, sanayiye girmiş!
    zaten girmemişmiydi ? aldıları kağıtları açıkçılarında sayesinde belli bir fiyata çekip sonra yukardan millete dağıtıyorlar ereğliyi 20-21 liradan beri satıyor adamlar fordu 200-210 aralığından beri satıyorlar tofas için bu yüzden açığa satış yapmayın diyoruz çünkü adama yardımcı oluyorsunuz alabiliyorsa buyursun spotta alsın. hep aynı taktik artık yemezler

7.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    trend çizgisi var 1340 dan gelen orayı aşağı kırarsa acıma şuan için öyle bir durum yok tabiki ama eğer öyle birşey olursa acımamak lazım.Yukardada 200 günlük ortalamayı aşınca almak lazım.
    3 sayfa işlem oldu bakıyom bakıyom ben bu kadar işlemi ne ara yapmışım. Çoğu karlı ama sabah 1621 cortunu bi kaçırdık oradan gelen zararı çıkartamadık, her günü karlı kapatmak istiyorum bu da benim batışım olacak ellaham. Gün dibinden işlemim var o derece

Bu arada aşağı çok kolay gidiyor, yukarı bir türlü hareket yapamıyor. Pek parlak değil görüntü.

8. Ruanda Dışişleri Bakanı Biruta: Afrika'da daha fazla Türk firmasının yatırım yapmasını görmek istiyoruz

gine den sonra ruanda bende darbe isterim diyor
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 218/1004 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •