Metastock 8 kullaniyorum, murphy morris chart recognition addon yukledim ancak, yukleme basarili olmasina ragmen, explorerda vb. Gozukmuyorlar, nasil gorebilirim explorerlari?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Metastock 8 kullaniyorum, murphy morris chart recognition addon yukledim ancak, yukleme basarili olmasina ragmen, explorerda vb. Gozukmuyorlar, nasil gorebilirim explorerlari?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani çok fazla sayıda eklenti var, bahsettiğiniz eklentiyi indirip kurmadan mevzu çözülmez, sürüm uyumlarına bakın, sizin indirdiğiniz belki metastock sürümüyle uyumsuzdur. Bir klasördeki verileri komple explorer mi ediyor onlarda mı pattern arıyor, yoksa bir enstrüman üzerine mi konulup onda pattern mi arıyor, v.s. Kurup denemeden anlaşılmaz sorun..
Kolay gelsin..
Sn. Achiles 'in dediklerine ilave olarak şunu söyleyebilirim ; eğer metastock programını ilaçlı olarak kullanıyorsanız belirttiğiniz add-on bu yüzden çalışmıyor olabilir. Kurulmuş gibi gözükür ama add-on ana program ilaçlı diye uyumsuzluk yaratır , donmaya sebep olur , olması gerektiği şekilde gözükmez,programın istemsiz kapanmasına sebep olur vs ... Başka add-on ları problemsiz kullanıyor musunuz? Buraya yazdığınız add-on'dan başka metastockta halizhazırda aktif ve problemsiz kullandığınız add-on var mı ? Yoksa bu ilk add-on denemesi mi ?
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Anladım...dediğim gibi program ilaçlı ise bazı add-on' lar bu yüzden uyumsuzluk yaşatıyor olabilir. Farklı programlarda bu tarz problemlere şahit oldum. Ayrıca add-on FREE ise bundan da kaynaklanıyor olabilir. Bir çok free verilen kod ya da kurulum dosyası problemli çıkabiliyor. Metastock için free verilen indikatör kodlarında açıkçası ben çok defa hata veya problem yaşadım. Benim aklıma gelenler bunlar. Eğer indirdiğiniz add-on FREE ise benim bilgisayarımda metastock 11 kurulu . Bana özel mesajla linkini iletirseniz indirip sizin için kurup aynı durum mu söz konusu oluyor denerim. Sevgiler...Saygılar...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Neden gerek duyuyorsunuz veriler ücretli olunca matriks veya idealden farkı ne dir.
Yer İmleri