xu030__ onca oyuncu içinde böyle satıcılı bir günde mutlaka tepkiye alım yapmak isteyenler olabilir. ben böyle bir tepki alımında düşeni kollamayı tercih ederim ama, şu anki pozisyonda tepki şansını değerlendirmek isteyenler için uygun görüyorum.
xu030__ onca oyuncu içinde böyle satıcılı bir günde mutlaka tepkiye alım yapmak isteyenler olabilir. ben böyle bir tepki alımında düşeni kollamayı tercih ederim ama, şu anki pozisyonda tepki şansını değerlendirmek isteyenler için uygun görüyorum.
varant dilinde yazdığım için anlaşılamamış olabilir diye, yani tepkiye oynamam. tepki halinde tekrar satış yapmak için fırsat kollarım demek istedim. bol şanslar
böyle işte. o kadarda zor değil. ayağını debriyajdan yavaş yavaş kaldırırken, orantılı bir şekilde gaz vererek yürüyüp gidiyosunkimse anasının karnında öğrenmedi
hadi bol şanslar
yazdıklarımı okuyorumda böylesine peşpeşe, peşpeşe, somut mesajlar attığımı hiç hatırlamıyorum. kan tutmuş demekki.. ama en çok beğendiğim mesajım, SEL ÖNÜNDEN KÜTÜK KAPILMAZ! olmuş.. çokmu övündüm ne... dövünme yerimi yoksa? ee.. abiciğim sadece yazmayı öğrenmişsin, okumayıca sonu dövünmek oluyor maalesef! kutsal kitabın başlangıcı neydi? oku![]()
![]()
Yer İmleri