Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 259/1004 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Yabancı payı iki günde % 0,3 puan düşmüş. 2 gün daha böyle satış yaparlarsa Mayıs'taki dip nokta %41,83'ün altına gelir. Benim tek korkum öngürülemez piyasa/ülke durumuna düşüyoruz. Tek adam rejimlerinin sonucu bu zaten. Tek adam veya zümre o güne nasıl kalktıysa ne karar alırsa koskoca ülke öyle ilerliyoruz. Yabancı kurumsal yatırımcı öngörülebilirlik ister. Bir çıkıyorsun söz veriyorsun "enflasyon düşmeden faizi düşürmeyeceğim" diyorsun sonra üstten dürtünce birileri seni "enflasyon dedik ama çekirdek enflasyon demiştik aslında" diye kıvırmaya başlıyorsun. Arada zaten MB başkanı faiz inidirimi yok derken devletin başının faiz inecek demesi ayrı bir çelişki. Ya allasen, zaten üç kuruşluk piyasayız dünyada, en son adamlar diyecek ki, bizim bunları yatırım yapmak için analiz ettiğimiz zamana yazık. Çıkartalım MSCI EM endeksinden ne halleri varsa görsünler. İşte o zaman borsanın bittiği gün olur, sirk gibi bir yere döner burası. XU30 hisseleri 2 FK'dan satılır, XTUM'de adını duymadığın bir hisse bilmem ne telegram grubunda patlatıp 100 FK'ya gider.

Hayır anlamadığım bir nokta, bir yandan ekonomi hızlansın diye faizi düşürme kavgası veren iktidar var, aynı iktidar bankalar ile kredileri kısın çok kredi verdiniz diye pazarlık yapıyor. Yahu nedir amacınız ya anlamak mümkün değil. Tam bir dağılmışlık havası, tam bir kaos
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Her sistem yazanın başına gelmiştir bu sorun Parayı bulduk bu kez galiba dedirtir :D
    işlem sayısı kayma maliyeti komisyon vs vs dikkate almadın mı?
    ekranda grafik üzerinde 1 seneye kalmaz paraya para demem dersin.
    gerçekte
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. Abey kafa trilyon geziyorum. Sürekli kafada kod sistem orası öyle burası böyle. Bakalım. Bence düşündüğümden çok daha zormuş ama birilerine sormam ve dediğin gibi yardım almam çok çok daha zor

Repaint filan olmaz kesin eminim, kayma kom. Filan da dert değil, ama mantığı kodlamak çok çok zor bakalım hayırlısı.
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Hadi inş. başarırsın.
    (cevap verebileni bulursan) kafana takılan yapamadığın yerleri sormaktan çekinme
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    işlem sayısı kayma maliyeti komisyon vs vs dikkate almadın mı?
    ekranda grafik üzerinde 1 seneye kalmaz paraya para demem dersin.
    gerçekte
    Ooo bunların 2katı kadar maliyetde burada long mu short mu olur iptal ediyorum işlemi durumu var[emoji3]
    2019 temmuz sonundan beri dondurduğum sisteme uymaya çalışıyorum 5-10kontrat arası poz açarak

Şimdi bakıyorum, komisyon bsmv dahil onbinde 2.6benim , sistemde 10işlemin 6sı zararla kapanıyor zaten. Repaintsiz
    net 10 kontrata 174k kar var "kağıt üstünde"
    hadi 5 kontratla yapmış olalım yarısı de yok , ekstrede 50k bile yok , sebebi insan faktörü bugün bile shortları 1585den iyi düştü yaw tepki gelir yarısını okutayım 1595den yerine koyarım kafasıyla işlem yaptık
    Ekran izlemiyorum neyseki yoksa eksiye geçerdik bi de

Ytd

5. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim'de Kanal İstanbul güzergahındaki meraları satışa sunacağını belirterek bu konuda açıklamalarda bulundu.

Tadaaa

bu aracı kurum ekstresi ise. 10 kontrat ile 2 senede 174 K net kazanç( gerçek kazanç). süper ötesi diyebilirim.!!

Ooo bunların 2katı kadar maliyetde burada long mu short mu olur iptal ediyorum işlemi durumu var[emoji3]
    2019 temmuz sonundan beri dondurduğum sisteme uymaya çalışıyorum 5-10kontrat arası poz açarak

Şimdi bakıyorum, komisyon bsmv dahil onbinde 2.6benim , sistemde 10işlemin 6sı zararla kapanıyor zaten. Repaintsiz
    hadi 5 kontratla yapmış olalım yarısı de yok , ekstrede 50k bile yok , sebebi insan faktörü bugün bile shortları 1585den iyi düştü yaw tepki gelir yarısını okutayım 1595den yerine koyarım kafasıyla işlem yaptık

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku

Ytd
    Backtesting yaparken curve fitting'e düşmediğinizi nasıl anlıyorsunuz acaba
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

8. 10 da 6 kar edeni yaparsak zaten orta vade zengin oluruz.
    Canlıda 10 da 7 yapabilirsen seneye oyalanmak için orta ölçekli fabrika filan bakmaya başlarsın.

Ytd
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 259/1004 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •