Sayfa 8/25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 193 madde; 57 - 64 arası.

Konu: UNLU - Ünlü Yatırım Holding A.Ş.

1. Sonra da başka hisseler hakkında yorum yapıyorlar. Sormak lazım ' Senin hissen ne ki yorumun ne olaca, kim sana niye inansın." 26 yıldır finans işiyle uğraşan biri olarak, aracı kurum soruyorlar. Birkaç tane var ama kesinlikle bunlardan uzak durmaları gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. Sizde grafikte çok güzel açmışsınız. YTD
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    1 haziran da halka 6.90 dan arz et

1 eylul de hisse 4.90 olsun

nerdeyse %30 dusus.

toplam 3 ayda para erimis

tamamen sacma sapan bir hikaye , adamlar kendi hisselerini organize edemiyor bir kere problem burda

nerede bunu guvenilir yatirim sirketi olma durumu ? şu grafik resmen yatırımcıya hakarettir. Dibe çökmüş ??? tamamen güveni sarsmislar, senin isin bu ya, bu isi organize edeceksin
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. mustafabozkurt

siteminizde cok haklisiniz.

ünlü yatirim bugüne kadar her zaman güvenin adresi gibi hareket etmiş bir kurum.

ama bir laf vardir birisini tanimak icin ya ticaret yapacaksin ya yol gideceksin vs. turunden

bunlarla demekki ticaret yatirim yapilmaz, guvenilir bir kurum degilmis.

boyle bir rezalete imza atmis olmalarini nasil izah ediyorlar bilemiyorum. ayip denen bir aey var bi kere ? koskoca !!! ünlü yatirim holding bir yigin vaad ile halka arz ediliyor ve 3 ayda %30 yatirimcisina zarar ettiriyor.

bir de bu adamlar yatirim sirketi, bu isi en iyi bilen adamlar. en basitinden bir oyuncuya bile bu isi ihale etseler su anda bu rezillik yasanmazdi.

tekrar ifade ediyorum bu durum yatirimciya bir hakarettir, yapilan tam anlami ile etik disi ahlaksizca bir durumdur. Biraz agir olmus olabilir ama gercekler boyle kusura bakmasinlar.

donup kusuru kendilerinde arasinlar. Ben bu sirketin sahibi olsam uyuyamam ! yahu cay, elektrik, yazilim vs sirketleri yatirimcisini mutlu ediyor. bunlar rezillik yasatiyor.

kagit dibe gelmis hala tahtaya sahip cikmiyor. bir bak kardesim Oyak Yatirim da halka arz oldu ? ne durumda. Yatirimci nasil korunur ogren, dik durus nedir ogrenirsin belki
     Alıntı Originally Posted by mustafabozkurt Yazıyı Oku
    Sonra da başka hisseler hakkında yorum yapıyorlar. Sormak lazım ' Senin hissen ne ki yorumun ne olaca, kim sana niye inansın." 26 yıldır finans işiyle uğraşan biri olarak, aracı kurum soruyorlar. Birkaç tane var ama kesinlikle bunlardan uzak durmaları gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. Sizde grafikte çok güzel açmışsınız. YTD

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    size artik kim inanir , kim guvenir ? bunu dusunuyormusunuz!!!!

4. Bu şirket bana ünlü menkulün tahtalarda yaptığı yapmacık ve yalandan işlemleri hatırlatıyor.

O yüzden sanırım hiç güven vermiyor.

Evet saçma ama öyle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    3 aylik halka arz süreci !! utanmaları lazim diyeceğim ama ???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    4.75 için bir miktar pozisyon düşünülebilir ! adamlar kendi hisselerine güvenip destek atmıyor ama ?

7. Biz güvendik ama mahçup etti şimdilik. Umarım bir gün olacak. Biz olacak mıyız o meçhul. YTD.
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    size artik kim inanir , kim guvenir ? bunu dusunuyormusunuz!!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu sırket bu fiyatlar ile bir cevher gibi duruyor. biraz pozisyon bakiyorum

hakli tepkimizi duydular sanirim unlu menkul 2 gunde 160 bin lot hisse senedi aldi.

gercekten halka arzda yapilanlar buyuk ayip

ozellikle yatirim bankaciligi tarafinda atilan adimlari gormek lazim. bu konuda bir calisma yapiyorlardi gerci.

orada bir gelisme olursa burasi kopar gider.

yatirim bankaciligi konusu burada yep yeni bir hikaye olusturur. (inveo ve hedef ornegi gibi)

Sayfa 8/25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •