Sayfa 878/1013 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 3,4974 ü pazartesi sabah hacimsiz piyasada gösterdiler maşallah ek olarak haftalık kamanın ana desteğinede bir öpücük atıldı bundan sonra haftanın kalanında ciddi bir ralli potansiyeli doğdu dolarda yeter ki şu eski dip noktası aşağı geçilmesin geçilirse tekrar yeni tepe geri alım eh yani.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    MERKEZ BANKALARININ SİZİN GÖRMENİZİ SAKINCALI BULDUĞU GRAFİK.

Borç yükü GDP den hızlı arttığı sürece Paranın dönüş hızı ve Enflasyon düşmeye devam edecek.

DELİLER GİBİ BORÇLANAN ÇILGIN JAPONLARIN DÜŞTÜĞÜ DURUM: BORÇ/GDP = %250

Sonuç : Durgunluk, Enflasyon eser miktarda - Ders: Para basmak çözüm değil.

3. endeks geçen hafta aşağıdaki supdemi verdik işte temiz 1000 puan yukarı gitti ancak şuan yukardaki supdem yani direnç bölgesi var ve öyle kolay kırılacak nokta değil 2 tane aşağı hacimli bar atılmış bu noktalarda yani dow gidiyor dax gidiyor bize neler olüyürrrr olmaması için 122300 ün yukarı geçilmesi şart yoksa bir posta daha 120500 git gel konya
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. ilk hedef 3,6368 çıkıyor bu yeni yapıda ancak 3,4746 altına kesinlikle gelmemesi gerekiyor bu yapının çalışması için orası kati stop noktası şuan.

6. Bu tarz yapılarda pazartesi günü teknik olarak en ters gündür beyler bilginiz olsun. Eğer haftalıkta ralli v.b. hareket olacaksa çoğunlukla pazartesi sabah KY terse getirilir sonra haftanın kalanında ana hareket yapılır.
    ilk direnç 3,5229
    teyit noktası 3,5446
    sonrasında 3,6368 e kadar ondan sonrasına bakarız işte ama fed gecesi 3,47 deki dip ihlal edilmeyecek edilirse alayı iptale girer.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    ilk hedef 3,6368 çıkıyor bu yeni yapıda ancak 3,4746 altına kesinlikle gelmemesi gerekiyor bu yapının çalışması için orası kati stop noktası şuan.
    Sayın stonhand;

100 bin kaymemlik dolar alışı için nokta atışı yababilirmisiniz?

Not : Zarar edersem cezasını ben çekerim. Size de dua ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Sayın stonhand;

100 bin kaymemlik dolar alışı için nokta atışı yababilirmisiniz?

Not : Zarar edersem cezasını ben çekerim. Size de dua ederim.
    Hacım sabah verdim işte hatta milimetrik çalıştı.
    3,4879 oranın altı formayonu tehlikeye atar dedim günün dibi 1 pips şaştı şuan için bundan sonra fed günü dibi görülmediği taktirde yeni yapı bu.
    Kimseye al sat demem ama sabah ağustos vade 3,5610 lardan yeni alım yaptım ben o ara zaten 3,4880 lerde falandı spot.

Sayfa 878/1013 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •