Sayfa 411/1044 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Süresiz olarak yasaklandı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bence kovulmadı...Rekor ceza almış olabilir...15 gün filan.
    Şimdi normal şartlarda; bizim koçari her başlıkta, ama her başlıkta istenmeyen adam ilan edilir.
    Niye?
    sor abi niye diye..
    Çünkü o normal olanı söylüyor. Gördüğünü, yani bilanço falan filan neyse işte orada olanı. Dolayısıyla başlıklarda hep kötü adam oluyor. Aslında pamuk kalpli biri. Yani öyledir diye umuyor ve düşünüyorum. O yüzden zırt pırt birileri şikayet ediyor. Aslında söyledikleri şeyler doğru. Ama.
    İşte bu işin aması var ya . O yüzden. Zırt pırt nick değişip geliyor. Sanırım o da bıktı artık. değişik şeyler deniyor.

edit :
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    MedwiG başkan gelmiş , yazmış, görmedim
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    ne desem bilemedim...

Bu EREGL grafiği tam teknik analiz "derslik" olmuş. Darısı diğerlerinin başına

Ereğliye ne olmuş ki 8 tl den 20 tl ye gitmiş. kanal üst bandı zaten orayı geçse başka bir dünya olur.
    İkinci tepe yaptığı yerde RSİ ye baktığında uyumsuzluk bariz normaldir yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Böyle büyük bir cezayı gerektirecek davranışı neydi merak ettim doğrusu...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Ne kadar baskı kurarlarsa kursunlar, ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar, ok yaydan çıktı bir kere. Geri dönüşü yok...!!!

Bunlar son düşüşler, artık yakın bir gelecekte yeni zirvelerden konuşuyor olacağız...

Bunu Osilatöre bakınca rahatça söyleyebiliyorum...

Az kaldı, biraz daha sabır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Nedense içimde garip bir huzur var. Sanki böyle düşüyormuşuz da düşmeyecekmişiz gibi.
    Sanki burdan 1-2 güne onay alacakmışız gibi. Bu her zaman olan bi şey değil. Garip bi huzur var. Yoksa ılık ılık ensemizden akan terin getirdiği rehavet mi bilemedim. Hayrolsun bakalım. Umarım duş almamıza sebep olacak gelişmeler olmaz.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Nedense içimde garip bir huzur var. Sanki böyle düşüyormuşuz da düşmeyecekmişiz gibi.
    Sanki burdan 1-2 güne onay alacakmışız gibi. Bu her zaman olan bi şey değil. Garip bi huzur var. Yoksa ılık ılık ensemizden akan terin getirdiği rehavet mi bilemedim. Hayrolsun bakalım. Umarım duş almamıza sebep olacak gelişmeler olmaz.
    "Bence alışkanlık yapmıştır. Onun rahatlığıdır..." diyeceğim ama ben de artık buralardan yukarı dönmeliyiz diyorum...

Grafikler hazırlandı. Bu son düşüş de bekleniyordu. Sadece çok sert oynuyorlar. Aceleleri var sanki...!!!

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Sayfa 411/1044 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •