Originally Posted by
Sunny
Arkadaşlar günaydın,yukarıda yazan yazıyı spk ve cimere gönderin,çok büyük örgütlenme var uyanış başladı.Lütfen dikkate alıp yazıyı gönderin.40 a yakın başvuru oldu.İşin içinde büyük bireysel yatırımcılar var.Kurumsal yatırımcılarda yakında dahil olacak.Şimdiden teşekkür ederim.
Tesekkurler Sunny, Ben de gonderdim,.. 7 yildir yatirimcisiyim, birikimlerimle bu yolla sirketi fonluyorum, bildiginiz hamallik, ama sanki onlarinki para, bizimki cakil tasi. Borsadan hissesini alanlar dusman,.. pisman ettirip zararina elinden alinmasi gereken kisileriz bizler. Zerre kadar kucuk yatirimcilarini dusundukleri yok. Bir suru yalan dolan,.. kapali kapilar arkasinda gizli kapakli isler... Bir sekilde hissesinin yukselmesini istemiyor,.. isine gelmiyor... Biz bunlarin eline kalirsak elimizdekini avucumuzdakini alacaklar, ya da baska turlu bir katakulli cevirip bizi donumuzla sokaga birakacaklar... Artik yeter, inceldigi yerden kopsun. Elimdeki lotlari da yakmaya hazirim. Guvenip paramizi yatirdigimiz insanlar birakin bizlere sahip cikmayi, cebimizdekileri de almaya calisiyor. Belki SPK ve CIMER bizlere sahip cikar... e-devletten girip basvurunuzu yapin. Degerleme mi yaptiracaklar, inceleme yapip kayyum mu atayacaklar, ne olacaksa olsun. Baska turlu basvurular da olursa yine yaparim...
Selamlar herkese...
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
Yer İmleri