Sayfa 124/616 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 985 - 992 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Kamil abi nerdesin merak ediliyosun bi cevap versen inşallah iyisindir .

Kamil abi aksen de

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Doğru, adamlar iyi iş çıkardılar ama maç 90 dakika hatırlatırım adaşım. Ömrüm yeterse, Allah izin verirse buradan yapacağım kârla o Pendik projesinden alacağım dublexin tapusunu asacağım buraya. Ölürsem benim oğlanı tembihledim o yapacak hatta balkonundan viski çekerkenki fotosunu bile koyacağım baba müsterih ol dedi geçen gün. Ailecek takıntı yaptık anlıyacağın.
    Kamil abi lütfen bir ses verirmisin

Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Kamil abi lütfen bir ses verirmisin
    Geçmiş forum gönderilerini incelerken paylaşımlarını okudum .Umarım iyidir uzun süre aktif olmamış
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Geçmiş forum gönderilerini incelerken paylaşımlarını okudum .Umarım iyidir uzun süre aktif olmamış
    Umarim. Yorumları dikkat çekiciydi. Keşke yine aramızda olsaydi

6. Cio sen bu işi biliyon iyi atladın yine gelene daha çok binersin bu hissenin hayranı çok.

7. 4 milyar 352 milyon bjk futbol takiminin hisse artı 5 bu işler böyle gidiyo bistte kimseye güvenmeyin inanmayın bist olayında çogu hayali işler dönüyo bunu ancak yıllarini verenler bilir borsaya.

8. 4 milyar 352 milyon bjk nin borcu bunuda söylim

Sayfa 124/616 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •