Sayfa 621/937 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    bankersin hangi gruptan bahsettiğinden haberin yok efe kuzey.boş atıp dolu tutmaya çalışma.o gruptan dışarı bilgi sızmaz.az kaldı demek tarih vermek demek değildir.bana göre az üç ay sana göre bir hafta ona göre altı ay........... Az kaldı işte o kadar.
    Marslı hocam bir bildiğiniz varsa söyleyin yoksa insanların sinirleri bozuk zaten hakli olarak sitem ediyorlar sadece 3 yila yakindir ben sizi taniyorum zaman az kaldı diye diye ve her seferinde arkasi boş çıka çıka güvenilirlik seviyenizi azalttiniz. Neye dayanarak az kaldı diyorsunuz ben sizin bire bir görüştüğünüz insanlari bile tanıyorum varmı elinizde net bir bilgi varda burdan paylaşmıyorum diyorsanız özelden yazın tamam arkadaşlar marslı bos sallamiyormuş diyeyim bilgiyi vermeden. Hadi bekliyorum mesajinızı.

2. Bu senetler çok özel senetler ve değerini ancak derinlemesine araştırma yapan, gelecekle ilgili öngörüsü ve büyük hayalleri olan kişilerin sahip olabileceği adı üstünde İntifa senetleridir ve dünyada halka arz edilmiş tek bir örneği yoktur.Bizim şansımızda işte bu noktada başlamaktadır. Demem odur ki 7000 TL yatıran da 500000 yatıran da zamansallık olarak farklı olmasına rağmen aynı hedeflerle senet sahibi olmuşlardır aksi durumda sonu hüsranla bitebilir.Bu platformda intifa senedi sahibi olupta yorum yapan arkadaşların iyi niyetlerinden şüphem olmadığı gibi senet sahibi olmayıp kafa karıştıranları da hep birlikte gördük.Bu İŞ in nihayetinde sadece elinde olup olmaması önemli olacaktır ki bütün sırda ne kadar Sabırlı olduğunla alakalıdır.Hepimiz aynı geminin yolcularıyız ve birlikte daha güçlüyüz.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Vekil1924 Yazıyı Oku
    Marslı hocam bir bildiğiniz varsa söyleyin yoksa insanların sinirleri bozuk zaten hakli olarak sitem ediyorlar sadece 3 yila yakindir ben sizi taniyorum zaman az kaldı diye diye ve her seferinde arkasi boş çıka çıka güvenilirlik seviyenizi azalttiniz. Neye dayanarak az kaldı diyorsunuz ben sizin bire bir görüştüğünüz insanlari bile tanıyorum varmı elinizde net bir bilgi varda burdan paylaşmıyorum diyorsanız özelden yazın tamam arkadaşlar marslı bos sallamiyormuş diyeyim bilgiyi vermeden. Hadi bekliyorum mesajinızı.
    Spk yi tanirmisin.

4.  Alıntı Originally Posted by meslinak Yazıyı Oku
    Bu senetler çok özel senetler ve değerini ancak derinlemesine araştırma yapan, gelecekle ilgili öngörüsü ve büyük hayalleri olan kişilerin sahip olabileceği adı üstünde İntifa senetleridir ve dünyada halka arz edilmiş tek bir örneği yoktur.Bizim şansımızda işte bu noktada başlamaktadır. Demem odur ki 7000 TL yatıran da 500000 yatıran da zamansallık olarak farklı olmasına rağmen aynı hedeflerle senet sahibi olmuşlardır aksi durumda sonu hüsranla bitebilir.Bu platformda intifa senedi sahibi olupta yorum yapan arkadaşların iyi niyetlerinden şüphem olmadığı gibi senet sahibi olmayıp kafa karıştıranları da hep birlikte gördük.Bu İŞ in nihayetinde sadece elinde olup olmaması önemli olacaktır ki bütün sırda ne kadar Sabırlı olduğunla alakalıdır.Hepimiz aynı geminin yolcularıyız ve birlikte daha güçlüyüz.YTD
    Güzel tespit ...

5.  Alıntı Originally Posted by Vekil1924 Yazıyı Oku
    En güzeli 3 vakte kadar diyelim, beklemeye devam edelim🤣

6.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Kullandığın şarlatan kelimesi edep sınırlarını aşmış.kotu söz sahibine yakışır.
    Sana boş konuşuyorsun diyorum bunu anliyacak kapatise noksanisin.sana göre bahsettiğim gruptakileri de şarlatan yerine koymuşsun.
    İyi de o grubu ben oluşturdum.ve o gruptakiler senin medet beklediğin açılmış ve açılacak davaların sahibi olan kişiler.bu konunun çözüme ulaşması için hukuksal alanda emek ve para sarfedenler.pekiiiii sen burda yazmak ve ona buna laf carpmaktan başka ne yapıyorsun.
    Benim kullandığım her kelimenin anlamı özenle secilmiştir bos konusan bos tarıh veren kişilerdir. ben burda hic bir zaman tarih vermedim vermem de kimsenin hakkına kazancına da mani olmam.
    Grup ta iyi niyetli dürüst kişilerin oldugu gibi şarlatanın avukatları da oldugunu yazdım.
    Form da ilk mahkeme acalım diyen kişi bendim hic kimse oralı olmadı eskiler iyi bilir hatta hükümetin bu konuyu bitirecek kim ugrasak diyen kişiler bugun mahkeme yolunu tek care oldugunu yeni anladılar ben 2018 de yazmıstım
    Kapasite meselesine gelince sana işkur un degerine anlatana kadar 3 ay gecti. şimdi bize akıl mantık dersi verecek en son kişisin bu formda
    Ben sana tek şey sordum maliyetin kac bunu bize yazman okadar zor degil insanları tanımak İcin yüz yüze görüşmek gerekmez
    Bu form da senden Baskasına neden maliyet sormuyorum? Cünkü ben senin şarlatan oldugu adım gibi biliyorum o kelime sana cuk diye oturdu ben bos yazan biri degilim kendinle karıstırna

7.  Alıntı Originally Posted by efe kuzey Yazıyı Oku
    benim kullandığım her kelimenin anlamı özenle secilmiştir bos konusan bos tarıh veren kişilerdir. Ben burda hic bir zaman tarih vermedim vermem de kimsenin hakkına kazancına da mani olmam.
    Grup ta iyi niyetli dürüst kişilerin oldugu gibi şarlatanın avukatları da oldugunu yazdım.
    Form da ilk mahkeme acalım diyen kişi bendim hic kimse oralı olmadı eskiler iyi bilir hatta hükümetin bu konuyu bitirecek kim ugrasak diyen kişiler bugun mahkeme yolunu tek care oldugunu yeni anladılar ben 2018 de yazmıstım
    kapasite meselesine gelince sana işkur un degerine anlatana kadar 3 ay gecti. şimdi bize akıl mantık dersi verecek en son kişisin bu formda
    ben sana tek şey sordum maliyetin kac bunu bize yazman okadar zor degil insanları tanımak icin yüz yüze görüşmek gerekmez
    bu form da senden baskasına neden maliyet sormuyorum? Cünkü ben senin şarlatan oldugu adım gibi biliyorum o kelime sana cuk diye oturdu ben bos yazan biri degilim kendinle karıstırna
    sayın efe kuzey,buralara pek yazmam,pek uğramam ama iki üç günden beri bir sürü hakaretler peşi sıra sıralıyorsun.şarlatan dediğin kimse ile 7-24 ve ailecek görüşürüyorum.şarlatan kelimesi çok ağır bir kelime,yüz yüze gelsen söyliyebilirmisin,bu adamın ailesi çoluğu,çocuğu yok mu,bu yazdıklarını onlarında okuması ve senin bu yazdıklarını okuduğunda senin hakkında ne düşünürler. Takmışsın tarih vermesine,inanmıyorsan inanma ,bu durum senin bir sürü hakaret etmene gerkçe mi..maliyetin 7200 diye yazmışsın, maliyet 570 olsa ne yazar,bu iş hallolduktan sonra maliyetlerin bir anlamı kalırmı.ben biş bankası kurucu ve imtiyazlı hisseleri 1994 den beri bilen bir kimseyim,işbtr o zamanlar normal hisse gibi alıp satmış bir kimseyim.bende işkur,atr ve btr 2018 yılında aldım maaliyetim ise şu anda eksininde eksisi.burada bunları yazma amacım tekrardan arkadaşlık ve dostluğu yeniden pekiştirmek adına birşeyler karaladım.inşallah faydası olur. Herkese selamlarımı iletiyorum
    sabırla beklemeye devam

8. .az kaldı.bos konuşan.

Sayfa 621/937 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •