Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Henüz yeni açılmışken durum buysa, Allah sonumuzu hayretsin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kuyumcularin 50kg altini varsa buna fatura girisi yapan kuyumcu yok denecek kadar azdir. Artik sattiklari mal oraninda
    gunu birlik giris yapiyorlar
    Altinin onsu sabit kaldigini farzedelim Usd/try deki hareketten dolayi vergi cikiyor . bugun 20kg altin alan bir kuyumcu 1 yil sonra altini sattigi zaman Usdtry deki yukselmeden dolayi vergi veriyor yani alis satis yapmamasina ragmen elindeki altini azaliyor

Forex piyasalarinda da asacma %10 stopaj gelmis Xauusd sabit kalsada sayet usd yukselmis ise Xau maliyetine pozisyon kapansa dahi usd den dolayi %10 odeniyor
    Evet FX den %10 kötü oldu alım satım yapınca 10 kuruş için 1 kuruşta devlete verince daha marjı açmak gerekiyor artık ona göre daha çok düşünüyor insan hele marjın az olduğu paritelerde tüm işlem kısıtlandı artık

Daha önce başına gelmemiş yapmadığı için 80-90 yaşındaki dükkan sahiplerinde hep duyuyorum buna benzer olayları çevreden

3. Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Kahramanmaraş ta yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu na hitaben söylediği, Bay Kemal 128 Milyar dolar nerede diyordu, artık hiç sesleri çıkmıyor, sözlerine Kılıçdaroğlu cevap verdi.

Twitter dan açıklama yapan CHP lideri, Yemin olsun Erdoğan, her kuruşunu birlikte ödeyeceksiniz geriye.

Beyt-ül mal söz konusu, geri ödenmesi şarttır. ifadelerini kullandı.

https://www.karar.com/guncel-haberle...cevabi-1632056

4. Eşşegim gibi, çık çıkıgim gibi deh dahım gibi odeyeceksiniz.

Az kladi.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kuyumculuğu birkaç ay önce ben de kafaya takmıştım. Altın topiğinde sahte altını ayıran bir cihazdan bahsediyordum hatta. 1000 euro falandı fiyatı ama firma cayıp ürünü Türkiye'ye göndermek istemediğini söylemişti sonradan gümrükte yaşanması muhtemel sıkıntılardan dolayı sanıyorum. Fiziksel altın tutmanın en güzel yanı budur. Yarın öbür gün diğer bütün sistemler patlarsa açarsın küçük bir dükkan dizersin malları, al-sat ondan sonra Suriyelilerin kafadan yarısı kuyumcu dükkanı işletiyor İstanbul'da. Piyasa fiyatının az üstüne sat, baya altına geri al. Fıstık gibi iş. Bilezik milezik uğraşmaya bile gerek yok. (karı dırdırı çekilmez) Açarsam bir yer direk yatırımcıları hedefleyen bir yer açarım. Coin borsası gibi ama fiziki altın üzerine
    Yani o iş tam öyle olmaz da...olur tabi elinizde fiziki 'has' altın olduktan sonra. Küçük kitler var, solüsyon, onlarla bakarlar, firma damgaları var üzerinde, sahte altının misal küçük altın sesi farklıdır, sayar gibi yapar cam üzerinde sesine bakarlar. Alınan altın hurdadır, icap ederse keser içine de bakar, zaten borca istinaden yollarken iyice küçültürler, keserler ezerler, tekrar tezgaha konup satılmaz. İşçilikli mal satacaksınız, diğerinde öyle çok rekabet olmaz, kuyumcular oturur anlaşır, yoksa en büyüğü sıfır karla küçük altın satar meletir herkesi yaşandı da oradan biliyorum. Bilezik vitrinin orspusudur, en çok hangi vitrinde varsa müşteri oraya gider, o yüzden dizerler sıra sıra...Kuyumcular, ticaretine bakar, altın trade etmezler, yani altın 2000 dolar olacakmış mala gireyim, 1500 dolara düşecekmiş malı azaltayım olmaz, zaten onlarda malın bir kısmı konsinyedir, yılbaşında bütün borç sıfırlanır/hesap kapatılır, bir gün sonra tekrar borçlanılır, işçilik te olunca, öyle altın trade'i yapılamaz..

6. Oluyo oluyo, bal gibi oluyo

https://www.sigmametalytics.com/

O boyamalı şeyler eskide kaldı şimdi bu yukarıda linkini verdiğim cihaz gibi aletler var piyasada. Bunun daha gelişmişi NMR spektroskopisi ile altın saflığı ölçen cihazlar da var ama aşırı pahalı.

Öyle altını kazıyayım boyayayım falan onlar biteli baya oldu Türkiye'de bitmez tabi. Ben bir yer açarsam bu tarz cihazlarla görürüm işi. Taş devrine geri dönmeye gerek yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Henüz yeni açılmışken durum buysa, Allah sonumuzu hayretsin.
    Antalya'da mı acep, doktorların izinleri kestiler, yoğun bakım %90 diyorlardı..

5 hafta sonra nolacak bakalım, (geçen seneki keskin harekete başlama zamanı)

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Oluyo oluyo, bal gibi oluyo

https://www.sigmametalytics.com/

O boyamalı şeyler eskide kaldı şimdi bu yukarıda linkini verdiğim cihaz gibi aletler var piyasada. Bunun daha gelişmişi NMR spektroskopisi ile altın saflığı ölçen cihazlar da var ama aşırı pahalı.

Öyle altını kazıyayım boyayayım falan onlar biteli baya oldu Türkiye'de bitmez tabi.
    Yaw vardır elbet yok demedik....kuyumcu kısmısı pinti, sinek olur, vermezler o kadar para o cihaza...

Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •