Testi kirilmadan onlem almak her zaman iyidir. Karsimizda bir kumarbaz var unutmayin.
Testi kirilmadan onlem almak her zaman iyidir. Karsimizda bir kumarbaz var unutmayin.
Ayın 23 nde ppk toplantısı var tüm piyasada bunun tedirginliği hakim faiz inecek diye Besim de buna oynuyor bence
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Şirketler ilk halka arz yaptığında hisse senetlerini alanlar şirketi fonlamış olur. Şirket bu parayı alıp kendi işlerinde, yatırımlarında vs.. kullanır. Bundan sonraki alımlar ise bu fonlamanın türevleridir. Lafımı cımbızlayıp bağcıyı dövmeye çalışmak hangi eski hıncın sonucu bilemedim. “Sadık ve madur” diye dalga geçmenin kime ne faydası var onu hiç bilemedim, bilmek te istemem açıkçası. Gereksiz yazmıyorum, bir daha görüşmemek ve yazışmamak üzere… burada yazan arkadaşlara faydası olacak şeyler paylaşılmalı…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
13/09/2021 - 13/09/2021 tarihinde NET HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,89 - 4,89 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 6.100.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte NET HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 13/09/2021 tarihi itibariyle %32,16 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
Baski.. Baski.. Baski.. Kayyum atansa cok daha iyi. Kumarbazin hakkindan anca devlet gelir...
Baba oğula 4,89 dan satıyor sayın spek al az yukarı 27 dk kimleri döktün Allah bilir
Yer İmleri