Sayfa 94/174 İlkİlk ... 44849293949596104144 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 745 - 752 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1. Bir tanıdığa , babası tarafından yapılan şirket hisselerinin devrini mahkeme iptal etmişti hileli satis var diye burada da 31.12.2021 tarihine kadar besim tibuk un borsadan aldığı hisseleri devir etmesi şartını bu şekilde oğluna devrederek aşmak isterse mahkemeden şirket ortağı olarak bu satışların iptali istenebilir mi bu şekilde iptal edilen paylar sermayeye dahil olabilirmi acaba

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by albatros33 Yazıyı Oku
    Bir tanıdığa , babası tarafından yapılan şirket hisselerinin devrini mahkeme iptal etmişti hileli satis var diye burada da 31.12.2021 tarihine kadar besim tibuk un borsadan aldığı hisseleri devir etmesi şartını bu şekilde oğluna devrederek aşmak isterse mahkemeden şirket ortağı olarak bu satışların iptali istenebilir mi bu şekilde iptal edilen paylar sermayeye dahil olabilirmi acaba

bahsettiğiniz şart şirket icin gecerli BT icin degil

3. Yonetim kurulu baskaninin sahsi sorumlulugu bulunmasına göre bu konuyu araştırmak gerekir bir şey çıkabilir

4. Bu kap tan dolayı ceza yer
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bu kap tan dolayı ceza yer
    Derdim kimsenin avukatlıgı falan degil ama neden?

Aile içi hisse devri çok sık rastlanan bir olay değil mi?

6. Şirketin eskiden iyi bir avukatı vardı Ekrem bey aynı zamanda başkan vekiliydi galiba yani avukat lazım olursa öylesini bulurlar merak etme

7. Besim beyin oğluna hisse satması neden bu kadar kötü algılanıyor anlamadım.

Neticede ücreti mukabilinde karşılıklı yapılan bir işlem bu.

SPK mevzuatına da uygun.

Aksine , kendi adıma bu işlemden ben çok memnun oldum.

Tanımadığım biri alacağına yüksek fiyattan oğlu aldı hisseleri.

Dilerim ki, itfa edilecek tüm hisseleri Kerem Tibuk alsın ve bizde önümüzü görelim....

Yatırım tavsiyesi içermez, kafanıza göre takılın....

8. Ben kendi adıma kötü alğılamış değilim aksine iyi bişey kötü olanı iki kap arasında dökülen ky Besim de bunu hesaplanmıştır Besim için iyi benim için iyi olan tarafı besimin ky cıdan malı dökmek için bu yollara baş vuracak kadar çaresiz olması neyse

Sayfa 94/174 İlkİlk ... 44849293949596104144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •