Sayfa 937/1006 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-4

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Bugün gelen ile birlikte zarar yüzde 3'ün altına iniyor ilk defa böyle bir durum olacak heyecanlanıyorum
    Vefam bu kumarhane yarin yuzde 2 geri alir oldugumuz yerde sayariz

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kafayı kullanamadık, ev alan parayı katladı, biz emlak patlar diye saçma sapan yerlere yatırım yaptık.
    Zarar yok ama ev getirisi yanında komik kalıyor kazançlar.
    Donun gecen seneye ben en iyi yatirim evdir dedigimde buradaki bazi comezler benim ekonomiden anlamadigimi soylemisti hatirladinizmi. Hani ben yerden isitmali ev aldim demistimde bazi fesatdallinler lafa tutmustu beni

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Donun gecen seneye ben en iyi yatirim evdir dedigimde buradaki bazi comezler benim ekonomiden anlamadigimi soylemisti hatirladinizmi. Hani ben yerden isitmali ev aldim demistimde bazi fesatdallinler lafa tutmustu beni
    Diyenler olmuştu evet.
    Ama ben sonuna kadar desteklemiştim alımınızı.
    Güle güle oturun, çok isabetli bir karar verdiniz o alımla.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kafayı kullanamadık, ev alan parayı katladı, biz emlak patlar diye saçma sapan yerlere yatırım yaptık.
    Zarar yok ama ev getirisi yanında komik kalıyor kazançlar.
    insanlar 100 maaşı kadar bir para ile oturabileceği ev alabilmeli. örneğin maaşı 5000 tl olan kişi 500 K ya ev alabilmeli ama yakında köpek kulübesi bile alamayacak.
    bu düzen sürdürülemez değişmesi lazım. Benim tahminim
    1- ya sosyal konutlar yapılacak
    2- yada 1+1 yada 2+0 vb küçük metrekareli evlere yöneliş olacak. artık Anadolu'da bile milyonluk evler sıradanlaştı.
    3- demiri, çeliği nasıl ithal ediyorsak dışarıdan zengin vatandaş ithal etmemiz gerekecek. Zira o evi alacak orta direk Türkiye'de kalmadı.

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    insanlar 100 maaşı kadar bir para ile oturabileceği ev alabilmeli. örneğin maaşı 5000 tl olan kişi 500 K ya ev alabilmeli ama yakında köpek kulübesi bile alamayacak.
    2- yada 1+1 yada 2+0 vb küçük metrekareli evlere yöneliş olacak. artık Anadolu'da bile milyonluk evler sıradanlaştı.
    3- demiri, çeliği nasıl ithal ediyorsak dışarıdan zengin vatandaş ithal etmemiz gerekecek. Zira o evi alacak orta direk Türkiye'de kalmadı.
    Ama İstanbulda bazı bölgelerde 0 inşaatlar peynir ekmek gibi satılıyor inanın.
    Aklım almıyor, takip ettiğim inşaatlarda satılmadık yer kalmadı, müteahide her sorduğumda da 20-30 bin fark koya koya fiyat verdi.
    İnanılır gibi değil.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Vefam bu kumarhane yarin yuzde 2 geri alir oldugumuz yerde sayariz
    Haklısın üstat ne yapacakları belli olmuyor

7.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Bugün gelen ile birlikte zarar yüzde 3'ün altına iniyor ilk defa böyle bir durum olacak heyecanlanıyorum
    Hedefe 0,45 daha yaklaştınız.
    Ha gayret çıkacak zarar.

8.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Orta gelir tuzağının tam ortasındayız. Ya aşağı gidecez, yada yukarı çıkacaz. Aşağı gidersek dediğiniz gibi olur. Temennim yukarı çıkmamız.

Sayfa 937/1006 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •