Sayfa 207/1006 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Macera seven birisi olarak ; düz mevduat, enflasyondan düşük faiz gibi ne öldüren ne onduran işlerden sıkılıyorum. Genelde trade işleri yapıyorum. Heyecan yapmadan sabırla kar alma noktasını beklemeyi becermeyi öğrendim. Bu kapsamda ;

Özellikle genç arkadaşlardan agresif ( büyük kazanç- büyük zarar riskli ) yatırım ürünleri bekliyorum. Yabancı dilim olmadığından dünyadaki diğer yatırım ürünlerini inceleyemiyorum. Bu ülkede yapılabilecek riskli trade işlemleri bilen varsa öğrenmek isterim.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Macera seven birisi olarak ; düz mevduat, enflasyondan düşük faiz gibi ne öldüren ne onduran işlerden sıkılıyorum. Genelde trade işleri yapıyorum. Heyecan yapmadan sabırla kar alma noktasını beklemeyi becermeyi öğrendim. Bu kapsamda ;

Özellikle genç arkadaşlardan agresif ( büyük kazanç- büyük zarar riskli ) yatırım ürünleri bekliyorum. Yabancı dilim olmadığından dünyadaki diğer yatırım ürünlerini inceleyemiyorum. Bu ülkede yapılabilecek riskli trade işlemleri bilen varsa öğrenmek isterim.
    Dostum en risklisi zaten mevduat.
    Reel anlamda zarar garanti.
    Son düzenleme : Market Soul; 14-09-2021 saat: 10:50.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Yok fibadan ppz alim satim yapiyorum
    Bugun ppz sattim.14.30 da hesaptaydi.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Dün işcepten talimat veremedim. Bu sabah talimatı kabul etti, galiba teknik sorun çözülmüş. Bol kazançlar dilerim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    PPZ fona park ettim. Arastiriyorum yarin halkb ve garan soracagim. Fakat vakifin 17.77 verdigi yerde onlarinda farkli bir oran verecegini dusunmuyorum. illerde, buyuksehirlerde durum farkli mi acaba bulundugum yer bir turizm kasabasi.
    Halkb 179 gun 19 oran ile baglandi. Bir buyugumun parasi oldugu icin mecbur mevduattayiz. Diger yatirim araclari onun icin yok hukmunde. 30-40 yillik aliskanlik var.

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu tebernüş denen kişi döviz ve borsanın betonun en büyük rakibi ve düşmanı olduğunu bildiği için ikisini de sürekli karalar. O yüzden bu betoncu yazarın yazılarının objektif olmadığını bilerek değerlendirmek gerekir. Bu kişi piyasadaki sınırlı paranın hepsinin betona akmasını ister genelde..

Bu ve buna benzer tek taraflı insanları okumak zaman kaybı...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Adamlar bizim TL mevduatındaki birikimlerimizi ÇEKİRDEK diye çitlemeye yeminli...

Eylülde çitlemezler sanırım ekimde çitlemeye başlayacaklar gibi görünüyor...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu tebernüş denen kişi döviz ve borsanın betonun en büyük rakibi ve düşmanı olduğunu bildiği için ikisini de sürekli karalar. O yüzden bu betoncu yazarın yazılarının objektif olmadığını bilerek değerlendirmek gerekir. Bu kişi piyasadaki sınırlı paranın hepsinin betona akmasını ister genelde..

Bu ve buna benzer tek taraflı insanları okumak zaman kaybı...
    Daha da artacakmış fiyatlar kimse almasa bile artacakmış ! Ellerini ovuşturarak faiz indirimini bekliyordur daha da coşar yazılarında

Sayfa 207/1006 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •