Sayfa 209/1006 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. GM şu anda şişik diyelim 2+1 daire 1 milyon ve üstü bunu kaç kişi alacak? Ayrıca 2+1 kirası çıktı 4000 TL ye kaç kişi verecek. Bunun eskimesi var vergisi var birde kirayı takarlarsa yani en güzel şey nakitte dağıtmak bence 4 böl parayı döviz ,mevduat, borsa, altın hiç olmazsa rahat uyursun ben şu anda 3 e böldüm bir tek borsa yok onu da bekliyorum uygun bir zaman kollayarak

2.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    GM şu anda şişik diyelim 2+1 daire 1 milyon ve üstü bunu kaç kişi alacak? Ayrıca 2+1 kirası çıktı 4000 TL ye kaç kişi verecek. Bunun eskimesi var vergisi var birde kirayı takarlarsa yani en güzel şey nakitte dağıtmak bence 4 böl parayı döviz ,mevduat, borsa, altın hiç olmazsa rahat uyursun ben şu anda 3 e böldüm bir tek borsa yok onu da bekliyorum uygun bir zaman kollayarak
    Kişi kendinden bilir işi.. Ah dostum ah. Bende sizin gibi inanmak istemedim, zira çevrem benim gibi züğürt idi. Ulan bu 20 yaşındaki evlere her hafta 20 - 20 koyuyorlar bunlar kafayı mı yedi diyor geçiyordum. Baktım ki satılıyor. Kim alıyor diye baktım , inan ki ağlayan sızlayan, pazara bile hava kararınca giden bir kaç komşu 3. ev olarak almış ve kiraya vermiş. İşte o zaman kendime bir kez daha kızdım. '' Ben neden bu kadar safım, her ağlayana inanıyorum '' dedim. Sonuçta piyasa yanılmaz. Arz talep meselesi.

3. Neyse ki, Yöneticilerimizin ekonomiye bakışını çözdüm de üç beş kuruş trade işlemlerinden kazanıyorum. Maaşa dokunmadan geçinip gidiyorum.

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Kişi kendinden bilir işi.. Ah dostum ah. Bende sizin gibi inanmak istemedim, zira çevrem benim gibi züğürt idi. Ulan bu 20 yaşındaki evlere her hafta 20 - 20 koyuyorlar bunlar kafayı mı yedi diyor geçiyordum. Baktım ki satılıyor. Kim alıyor diye baktım , inan ki ağlayan sızlayan, pazara bile hava kararınca giden bir kaç komşu 3. ev olarak almış ve kiraya vermiş. İşte o zaman kendime bir kez daha kızdım. '' Ben neden bu kadar safım, her ağlayana inanıyorum '' dedim. Sonuçta piyasa yanılmaz. Arz talep meselesi.
    Bim'den alışveriş yapıp Audi'ye binen dünya kadar insan var.

6. Aylık 0.64 faizli konut kredisi verip 1 yılda geri ödemesiz yapınca millet deli gibi evlere hücum etti 700k lık ev1500k ya çıktı konut piyasası her sıkıştığında enflasyonu patlatma pahasına para musluğu açılıyor yine bu ara sıkıştılar bakalım yine bu tarz bir hamle gelip 1500k lık evi 3000k yapacaklar mı merakla bekliyorum

Stopaj uzaması şartıyla Kasım 50 aralik 50 .indirdim mi indirdim daha fazlasına enflasyon izin vermez.ekim ayında elektrik zamlanirsa 2022ye kalir.

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Aylık 0.64 faizli konut kredisi verip 1 yılda geri ödemesiz yapınca millet deli gibi evlere hücum etti 700k lık ev1500k ya çıktı konut piyasası her sıkıştığında enflasyonu patlatma pahasına para musluğu açılıyor yine bu ara sıkıştılar bakalım yine bu tarz bir hamle gelip 1500k lık evi 3000k yapacaklar mı merakla bekliyorum
    yüzde yüz katılıyorum

Sayfa 209/1006 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •