Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 344/1004 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    insanlık . çeşitli hurafelere inançlara peygamberlere dinlere törelere günçlere vs vs vs gerek duymuş.

neden tek başına kendini idare etme yeteneğine kavuşamamış. ?

aklımı yok ?
    Sayın Emlak, aslında yazmak istememiştim ama belki sizde bi şimşek etkisi yapar diye yazmaya karar verdim. İnceden inceye dini inançlara giydirmenize karşılık tabi. Alıntı yaptığım yazınızla Ebu Cehil ile aynı düşüncede olduğunuzu biliyor musunuz acaba? O da Allah bizim işlerimize karışmasın, burayı biz yönetelim, O gitsin gökyüzünü, yıldızları güneşi vb. yönetsin diyormuş.

2. İnvestingde bakıyorum para kazanan %1. Hepsi speke patrona orijinal küfürler ediyor. Benim spotta takıldığım kağıtlar da bofa ve yspikredi robotu vardı yeni gördüğüm iş Bankasının da robotu var. Şuana kadar Bofanin hiç zarar ettiğini görmedim. Tavana 10 kademeden eksiye geçiriyor ve buna hiç kimse dur demiyor. Birçoğu ana parasını kurtarsın Benjamin yada altından başka bir şey almaz. Ama bir çoğu ana paradan baya feragat edecek gibi gözüküyor.

3. Dünya ekosisteminde önemli döngüler var, Karbon, Azot vb. Insanoglu bun ekosistemde en yabani olani olmakla beraber ekosistemde bazı döngülerin hızlarını değiştirebilecek güce ulaşmış tek canlıdır.
    Olunce fiziki beden mikroorganizmalara meze oluyor (Yaninda rakı içiyorlar mı bilmiyorum.) Ruhta insan molekullerin birleşimi sonucu oluşturduğu bir enerji olup, olüm anında enerji üretimi durduğu anda yok oluyor. Türbinin dönerken ürettiği elektrik akımının, Turbin durunca kesilmesi gibi.
    Bedavadan cok para kazanan veya baskasinin kazancini gasp eden bedenin molekullerinin ürettiği enerji dengesi normal dengeden farklı olduğundan tatmin olamiyor ve mutsuz oluyor. Bu nedenle fazla robotkara kafa yormadan kararinda ve vucut enerji dengesini iyi ayarlamak gerekir.
    Mutluluk para miktarinda değil, enerji denkliğinde,
    Sevgiyle kalın.....

4. Beyin nakli veya kafa naklinin gerçekleşmesine az bir zaman kaldı.
    Beyni chiplere aktarıp başka bir vücutta yaşatmak mümkün olabilir.

5. Güzel kitap herkes anlamaz
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Otostopçunun galaksi rehberinde yazıyor

42
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Biontech aşısını bulan sn.Şahinnin hücre onarımı hakkında çalışmaları var.

7.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/LZGCunZX/

SP500 anlık olarak 1 yıllık yükselen trendini zorluyor. Bu trendi aşağı kırarsa global satış dalgası gelir.
    Bugün tekrar kanal dışına çıktı, içine girmeye çalışıyor. Geçmişte bir kere kanal çizgisinden %0.45 düşerek ihlal edip tekrar içeri girip kanalda devam etmiş. Bugün yapabilecek mi, göreceğiz. Şu an maks ihlal %0.37 seviyesinde

https://www.tradingview.com/x/HHH2M0Q5/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

8. Zaten şu anda tüm haberler bilgiler kitaplar düşünceler robotlara yükleniyor o yetenek oluşturuluyordu .

Hatta deneme aşamasındaki insanlara da yükleniyor diye duymuştum .

Artık herhangi bir dil yada ustalık gerektiren marangozluk yada basketbolcu yada cerrahlık bilgi olarak yüklenebiliyor .

Tabi beyin bu bilgi yüklenmesine anomaliler oluşarak farklı tepkiler de veriyor .

6 ay kadar oldu ilk insani yükleme diye biliyorum.

Sayfa 344/1004 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •