Abi senin için açtım baktım. (xu030) 4 saatlik 2 eylül 12:00 barı ile şişmiş, 2 eylül 16.00 barı ile SAT vermiş, 9 Eylül 08:00 barında düşüşü abarttığı için tepki gelmiş Bollinger altından, ancak tepki cılız kalmış 75 periyot ağırlıklı ortalamayı geçemeyim tekrar satışa dönmüş. Oradan buraya kadar çok nizami düşmüş, dün 16:00 barında ise Bollinger altından gölge bırakıp dönmüş. (200 periyotluk ortalaması tam gölgenin dibinde, demek oradan tepki gelmiş) Buradan çok yakın stoplu long izlerdim, 1534.4 civarı davranışına bakardım, hacimli geçerse 1548 hedefler yok orada da takılırsa 1500 altına yolculuk başlar gibi...
Bu arada bu benim kendi sistemimle algım, ani kırılımlarda buradan düşeni kırıp çok çok sert aşağı kopma ihtimali de var, sen anladığım kadarıyla o ihtimali de yakın görüyorsun. Benim piyasa algım genelde yatay üzerine, trendler dahi yatay olduğu zaman iyi kazanıyorum çok sert hareketlerde terste kalıyorum. Ancak genelde de sert hareketler daha nadir oluyor, piyasa %70 yataydır. O senaryo olur mu olmaz mı hiç bir fikrim yok...
Yer İmleri