Sayfa 214/1006 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Beton sadece çok katlı dairelerin kolon-kirişlerinde kullanılmaz.
    Aynı dairenin şap-tesviye işlerinde, mermer-seramik yapıştırcılarında, kaba sıvalarda ortak hacimlerin merdivenlerinde, yaya yollarında, alt yapı işlerinde yani her yerde bolca kullanılır.

çimentocular işi çarpıtıyor....
    7bin TL lik çimento maliyetini 14 bin TL yapsak ta sonuç değişmez diye belirtmişler aslında.

Hadi 7bin TL maliyeti 5 ile çarpalım ve 35bin TL diyelim.

2-3 milyon TL lik daire satış fiyatları yanında çok komik rakamlar.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Aynı dairenin şap-tesviye işlerinde, mermer-seramik yapıştırcılarında, kaba sıvalarda ortak hacimlerin merdivenlerinde, yaya yollarında, alt yapı işlerinde yani her yerde bolca kullanılır.

70 bin TL olsun hatrına.
    Değişen bir şey yok.
    Adam 1 TL yaptığını 3 TL'ye geçiriyor.
    Çimentocular da hakkını istemiş.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Bu arada senin mevduat ne durumda?
    TL değer kaybedecek gibi durmuyor mu?
    Uzmanına soruyoruz biz...

4. Piyasalar ııf nin 50 baz puan indirim tahminini baya ciddiye almış gözüküyor 9.50 robin elini ovuşturarak bekliyor 23 eylülü 9.50 olursa bu sefer adil değer 12 der bu herif doymuyor

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Piyasalar ııf nin 50 baz puan indirim tahminini baya ciddiye almış gözüküyor 9.50 robin elini ovuşturarak bekliyor 23 eylülü 9.50 olursa bu sefer adil değer 12 der bu herif doymuyor
    Ben o Robin'in taaaaaa...

6. İnşaatta beton ve çimento inşaat maliyetinin yüzde 10 u dur demir de yüzde 10 dur. Yani kaba inşaatın bitimi duvarlar dahil işçilik dahil yüzde 34 u geçmez. Bu da 300k TL dur burda sorun müteahhit en az yüzde 50 kat karşılığı ise giriyor. O zaman para kazanmak zorlaşıyor. Çünkü barter sistemi var Türkiye'de müteahhitlere bir inşaatın tamamını bitirecek para yok onun için satış yapması lazım yapamayınca batiyorlar.

7. Bürüt 150 metre kare için hesablanmistir. Neti 120 metre karedir. Saygılar.

8. Mutfakciya bir daire verip işi yaptırabilirsin, tasarıma bir daire verip işi yaptırabilirsin. Ama beton ve demir peşin para onun için söyledim müteahhitlerin inşaatı bitirecek kadar sermayesi yok diye

Sayfa 214/1006 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •