1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Originally Posted by discretus https://www.takasbank.com.tr/documen...270d4dd0f1.pdf 22 eylül günü teminatlar değişiyor.. 23 eylül ppk' dan 1 gün önce.. Şenlik var dediler geldik dayi
Originally Posted by battousai Şenlik var dediler geldik dayi hoşgeldiniz bize ne haber getirdiniz
Originally Posted by baba_baskan hoşgeldiniz bize ne haber getirdiniz 2002 lerde felan tekborsa dergisi vardı duruyor mu dayı halen bende var serisi Kağıtlar daha düşük dayı ney hahahhahahahaha
Originally Posted by battousai 2002 lerde felan tekborsa dergisi vardı duruyor mu dayı halen bende var serisi Kağıtlar daha düşük dayı ney hahahhahahahaha Hey hey durmuyor ama alırdım. Ekonomist dergisi İlk aldığım hisse senedi netholding
Originally Posted by baba_baskan Hey hey durmuyor ama alırdım. Ekonomist dergisi İlk aldığım hisse senedi netholding Makina Takım vardı. Takım taklavat derdik. İstanbul Motor Piston vardı. Nam-ı diğer İmparator.
Originally Posted by EGEDUK Makina Takım vardı. Takım taklavat derdik. İstanbul Motor Piston vardı. Nam-ı diğer İmparator. Efsaneler Kardemir ilk piyasaya çıkıcak. Koştum patrona dil döktüm al diye oda almıştı... Hey gidi hey Eskiden borsa düştümüde. Haber aldığında artık çok geçti.... Seans salonunda değilsen hertürlü süprize hazırlıklı olucaktın. ordino doldurman gerekirdi.
Originally Posted by battousai 2002 lerde felan tekborsa dergisi vardı duruyor mu dayı halen bende var serisi Kağıtlar daha düşük dayı ney hahahhahahahaha Yıllar sonra aklıma Yıldo'yu getirdiniz. Yıldo şimdi bildiğin filozof olmuş, eskiden kafadan koparıyordu...
Forum Rules
Yer İmleri