-

Originally Posted by
reha kaya
Kışa giriyoruz, aha şuraya çiziktiriyorum ki vaka sayısı artınca, aşısızları AVM'lere dahi almayacaklar, belki yiyecek içecek sektörüne dahi gider bu iş.
aşızısı neden avm ye almayacaklar. hatta neden okullarda, otobüslerde pcr testi isteniyor. bir tane mantıklı açıklama yok. metrobüs, minibüste yapışık ikiz gibi. nefes almak zor. kolunu kaldıran aşağıya indiremiyor. o derece kalabalık...
aşı denilen şey çok düşük dozlu hastalık değil mi. bir nevi antreman. aşı olan kendine olmayan da kendine. aşı konusunda uygulanan dayatma...
halk arasında gördüğüm komik bir durum, aşı koruyucu kalkan zannediliyor. aşı oldum bana bir şey olmaz, hastalık kapmam, bulaştırmam... aşı olmayanlar ölecekse kendine.
-
"İndirirse Ekim'e kadar , indirmezse kamaşullaha kadar" seçeneğini unutmuşsun. O nedenle oy kullanamadım.

Originally Posted by
YapraksızYonca
-
8,7166 ... millet çayını içmeden dolar almaya başlamış
-
Sıkı tutunun şahlanıyoruz.
-

Originally Posted by
refaba
Dolar 8.53,borsa çakılıyor 3 gündür,merkezin karar aşamasında hep bu yaşanıyor...Tradeciler içini bilir

Üstüne 20 krş daha eklenmiş olmuş 8.70.Naci çok kötü intikam aldı,artık sıkıysa indirin bakalım faizi,öyle gazete köşelerinde yazmaya benzemez bu iş,ayrıca bunun ABD ayağıda var daha.
-

Originally Posted by
refaba
Üstüne 20 krş daha eklenmiş olmuş 8.70.Naci çok kötü intikam aldı,artık sıkıysa indirin bakalım faizi,öyle gazete köşelerinde yazmaya benzemez bu iş,ayrıca bunun ABD ayağıda var daha.
Doların fiyatına bakınca kesin faiz inecek görüntüsü var...Bakalım gazeteci Başkan ne yapacak!!!!
-
-

Originally Posted by
heval
Doların fiyatına bakınca kesin faiz inecek görüntüsü var...Bakalım gazeteci Başkan ne yapacak!!!!
Pas geçecek. El mecbur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri