Sayfa 912/2460 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962101214121912 ... SonSon
Arama sonucu : 19680 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

2. Son birkaç gündür enflasyonu hükümeti köşeye sıkıştırmaya çalışan şer odakları tarafından özellikle gıdaya ve kiraya fahiş zamlar yapıldığı medyada yer alıyor. Buna cidden inanıyorlarsa allah akıl fikir versin derim...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bloomberg Pekin temsilcisi Sadi Kaymaz'dan

https://twitter.com/Dragonomi/status...237336066?s=19

- Kupon ödemeleri bu hafta

-[B] Faiz ödemelerini yapamadı

- Tedarikçileri ve bireysel yatırımcılara gayrimenkul payı veriyor

- Hükümet kurtarmaya istekli değil

- Diğer emlak hisse ve tahvillerini etkilemeye başladı
    Son düzenleme : deniz43; 20-09-2021 saat: 15:53.

tamamen sallıyorum ama ben de kurtarılmayacağını düşünüyorum üstadım ... bence tahvilleri abd avrupa şirketleri almış olmasaydı daha yüksek şansı vardı ... çin yüksek teknoloji şirketlerini bile devletleştiriyor... iyice kapanmaya başladılar ... yabancıların edeceği zararı kendi halkına yükleyeceklerini sanmıyorum... fed de artık top benden çıktı deyip istediğini yapabilir belki
    dediğim gibi tamamen uyduruyorum bilgiye dayanmayan şahsi fikirler
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Çin'de arkadan bir bomba daha geliyor,Hong Kong borsasında işlem gören dev emlak şirketi Sinic Holdings

Headquarters: China
    Stock price: 2103 (HKG) HK$0.50 -3.35 (-87.01%)
    Sep 20, 16:00 GMT+8

https://pbs.twimg.com/media/E_t-BTwW...png&name=small

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Son birkaç gündür enflasyonu hükümeti köşeye sıkıştırmaya çalışan şer odakları tarafından özellikle gıdaya ve kiraya fahiş zamlar yapıldığı medyada yer alıyor. Buna cidden inanıyorlarsa allah akıl fikir versin derim...
    İnanan hala %35 var Sayın pit. Herkes hakettiğini yaşar...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deniz bey acaba bu nasda q ve s&p icin hisse bazinda degil de endeks olarak fk gecmisini gorebilecegimiz bir baglanti var mi ... bir de eger iyi bir dusus olursa sizce hangi fk lar uygun olur geri alim icin ... cok tesekkurler simdiden tum yardimlariniz icin ...

Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    Deniz bey acaba bu nasda q ve s&p icin hisse bazinda degil de endeks olarak fk gecmisini gorebilecegimiz bir baglanti var mi ... bir de eger iyi bir dusus olursa sizce hangi fk lar uygun olur geri alim icin ... cok tesekkurler simdiden tum yardimlariniz icin ...
    https://www.multpl.com/s-p-500-pe-ratio/table/by-year

https://www.macrotrends.net/stocks/c...asd**/pe-ratio

Hisse senedi seçimi için çok sayıda parametre var. piyasa/defter değeri, yatırımları, borçları, kurumsal yönetimi, temettü politikası , sektörün geleceğin dünyasında önemini koruması,innovasyon yeteneği gibi..
    Sadece fiyat/kazanç oranına bakarsak bu oran sektörden sektöre değişir, sektör ortalamasını genel ortalamaya oranlamak gerekir ama ABD borsaları için genel ortalama olarak nasda q da 20'nın, diğer endekslerde 15 'in altı yatırım için uygundur diyebiliriz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : deniz43; 20-09-2021 saat: 20:53.

Sayfa 912/2460 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962101214121912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •