1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Sp500 spot oyunu bozmadı. Açılış öncesi vadelideki trend neyse devam ediyor.O da açılış artı fakat son 4 saattir aşağı yönlü bir trend var.
https://www.tradingview.com/x/IHZbFf65/
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
bu kardemirle ereglinin böyle olacağını 1,000 kere yazdık ama son turda düşüşten faydalanamadık...
KAYITLARA GEÇSİN: hayal iptal.zaten onun olması 1340 kırılmalıydı..zaten HAYAL demiştik..(elbette hiç bir şey imkansız değil..o ayrı)
bıst100: 1384
tarih 21 eylül.
8 ay aradan sonra ORTA VADELİ ALIM YAPIYORUM...5/6 AYLIK hareketsiz beklerim.
1360/70 görülebilir.oradan da alım yaparım..
herkesin fikri kendine.herkes haklıdır ....ha...1210 olsa bile problem yok..beklerim..
artık vadelide az kontrat oynarım.
not: etkilendim vs. olmasın..çok zarar ettiğim olmuştur.
iyi akşamlar.
Mantıklı. Uçurumun kenarına getirdi bekletiyor bir türlü yuvarlama olmadı. Tabi burada konsolide olup çok sert basması da ihtimal dahilinde ama kimse geleceği bilemez denemek için 1600 endekse göre çok daha iyi bir yer olduğu kesin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün para dağıtıyorlar burda,
Uzun zamandır viob da işlem yapmıyordum, aslında Osbir aralığa kadar işlem yapmıycam dediydim ama belki bu akşam pazarı ucuzluğu olursa, makinaya bi dene lönk jeton atmayı düşünmüyor değilim. napsak ki ne acaba, fırsattan istifade etme dürtüsü sizde de oluyor mu![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri