Sayfa 67/81 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 529 - 536 arası.

Konu: XU030_endeksi

padişahlık döneminde bir kişi bana allahtan vahiy geliyor diye sokaklarda bağırıp dolaşıyormuş. bunu padişaha söylemişler. getirin bana bakayım demiş. kuru çelimsiz avurt u çökmüş biri gelmiş. padişah: götürün bunu kırk gün bal ile kaymak ile besleyin kırk gün sonra getirin demiş. kırk gün sonra kilo almış, eski halinden eser kalmayan avurt u dolu olarak gelmiş. padişah: nasıl hala vahiy geliyormu demiş. evet padişahım geliyor demiş. peki en son ne dedi demiş. sen yerini buldun hiç kıpırdama

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ne yazmamı istiyosun? satış değilmi? anladım
    Bir gunaydın bile yeter hocam merak ediyoruz yazmayınca.

3. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    padişahlık döneminde bir kişi bana allahtan vahiy geliyor diye sokaklarda bağırıp dolaşıyormuş. bunu padişaha söylemişler. getirin bana bakayım demiş. kuru çelimsiz avurt u çökmüş biri gelmiş. padişah: götürün bunu kırk gün bal ile kaymak ile besleyin kırk gün sonra getirin demiş. kırk gün sonra kilo almış, eski halinden eser kalmayan avurt u dolu olarak gelmiş. padişah: nasıl hala vahiy geliyormu demiş. evet padişahım geliyor demiş. peki en son ne dedi demiş. sen yerini buldun hiç kıpırdama

5. O zaman düşüş devam ...

6. Yerimiz sağlam gibi duruyor hocam kıpırdamadım tam bir ay oldu. Zararda gördüm pes etmedim..
    Şimdi karı gördüm gözüm doymadı yarın satıcam karar verdim. Yeter bu kadar. Ara vermem gerekiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    O zaman düşüş devam ...

İnşallah diyelim beklediğimize deysin

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    İnşallah diyelim beklediğimize deysin
    niye düşüş yarıyor mu ??

Sayfa 67/81 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları