Sayfa 135/616 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bazı arkadaşlar kağıdın toplandığını düşünüyor ancak,spek Kağıt aşağı düştükçe toplayamaz. kağıt aşağı düştükçe kağıtta zararda olanlar maliyet düşürmek için kağıt alır. kağıt yukarı doğru toplanır, zararı kurtaran kağıtta bi dakika durmaz.Bu yüzden kağıdın toplandığını düşünmüyorum.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Gelsin aşagi bekliyoz götüyle inatlaşan biliyonuz hiç önemli değil koyariz şuanki kadar parayi ikiye katlar hisse sayimiz bizim zamanimiz çok ama onların yok bunu biliyorum

3. Ben yine sattım 2.65 ten. 8.70 den ceocem aldım. Bakalım geri döndüğümde lot mu artırıcam yoksa verdiğimden daha az mı alıcam. Geçen yaptığımda yüzde yirmibeş artırmıştım. Ya nasip bakalım

4. 2023 kadar beklerim diyen varsa beklicek bizim gibi zararda olanlar yoksa bunlar bu hisseyi çıkarmaz borsa hayel yeri oldu artık coinler borsanın yerini almak uzere bir kaç ülke daha coin kullanicam derse borsada yatirimci kalacağıni sanmam

5. Ver aşağı ver bekliyoruz sıkıntı yok parası olmayan beklemesin kamil abi cio kamil olmasin adam %50 geçirdi 😃

6. Arti 1 bist 1 kademe yukarda yatirimciyla taşşak gecme diye buna denir.

7. Cimboma bu takımı kuranı , polhoda tahtayı yapanı s2m

8. Bu faiz indirimini pas gecse bile merkez yıl bitmeden faiz indirecek sıkıntilar bitmeyecek cio bunlari bilerek önceden kap haberleriyle yatirimciya hisseyi yığdı işimiz kolay olmayacak çok zor uzun vade beklemeyi düşünen arkadaşlara bol kazançlar

Sayfa 135/616 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •