-
Yeter gayri %50 düştün kes artık zırvalamayı
-
O ne 100me sitili öyle acaba kurbağala mı? köpekleme mi? serbest mi? sırt üstü mü? anlayamıyoruz ama karşı kıyıya ulaştık 100e 100e çok yorulduk Terki joe ve Eblek hayatta bir daha 100meyeceğim dedi ben hadi leyyyn ordan Amerika’dan Avusturya’dan son model mayo bone al sonra cay dedim. Terki joe yaşım 70 işim bitmiş dedi Eblek 80 gösteriyorsun ama diye söylendi dalaşmayın 100meye devam edin genç kalın diye ağızlarını tıkadım bakalım nolcak? Ytd
-

Originally Posted by
DEMLİKEYF
O ne 100me sitili öyle acaba kurbağala mı? köpekleme mi? serbest mi? sırt üstü mü? anlayamıyoruz ama karşı kıyıya ulaştık 100e 100e çok yorulduk Terki joe ve Eblek hayatta bir daha 100meyeceğim dedi ben hadi leyyyn ordan Amerika’dan Avusturya’dan son model mayo bone al sonra cay dedim. Terki joe yaşım 70 işim bitmiş dedi Eblek 80 gösteriyorsun ama diye söylendi dalaşmayın 100meye devam edin genç kalın diye ağızlarını tıkadım bakalım nolcak? Ytd
mizah karışık gösterdiğin yerlere geliyor, şimdi 80 mi diyorsun ... olur mu olur neler olmadi ki,
-

Originally Posted by
Bordo
Bu saatten sonra Allah rahmet eylesin diyelim mi? 3 Kulhu 1 Elham okuyalım mı Erbosa
Ölünün arkasından kur'an fatiha okumak
kırmızı ışıkta geçip kaza yapıp ölene trafik kurallarını söylemek gibi bi şeydir.
-
-
resmen *** ettiler, ne bitmez satışmiş
-
100erken imbikten damlayan damlalar gibi gıdım gıdım 100üyor ne 100ücüymüş baaa ytd
-

Originally Posted by
DEMLİKEYF
100erken imbikten damlayan damlalar gibi gıdım gıdım 100üyor ne 100ücüymüş baaa ytd
Maşaallahınız var
siz ne kadar gamsızsınız öyle
pek kazandığınıza da rastlamıyorum
tekrar
maşallah moralinize.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules