Sayfa 85/1002 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Merkez 8.80 altında kalması için hattı müdafa yapıyor. Şaap vaziyeti kurtardı.

2.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Yetmez ama evet Şahap !!
    şahap füzesi mübarek

TCMB: Parasal duruşun sıkılığı ticari kredilerde öngörülenin ötesinde daraltıcı etki yapmaya başladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bir suru ekonomist var tv lerde. Ezici bir cogunluk faiz indirimi olmayacak yonunde gorus belirtmislerdi.
    Ben sizin okuduğunuz kitabı.....!!!!
    Size diploma veren hocayı...!!!
    Sizi ise alan işvereni...[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5. Ne kadar süslü cumle...sanki nobel edebiyat ödülu alacak...mnk
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB: Parasal duruşun sıkılığı ticari kredilerde öngörülenin ötesinde daraltıcı etki yapmaya başladı.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6. Yazık bloom güzem hnm., Karari su an gorebiliyorum ama alta arkadaşlar yazsin ben zikretmeyeyim dedi

7.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Merkez 8.80 altında kalması için hattı müdafa yapıyor. Şaap vaziyeti kurtardı.
    döviz mevduatlarındaki zorunlu karşılıkları boşuna arttırmadı...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bir suru ekonomist var tv lerde. Ezici bir cogunluk faiz indirimi olmayacak yonunde gorus belirtmislerdi.
    Ben sizin okuduğunuz kitabı.....!!!!
    Size diploma veren hocayı...!!!
    Sizi ise alan işvereni...[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Kesinlikle. ben bu adamları izlemiyor, dinlemiyorum. Bu forum çok daha faydalı ve mantıklı. Liyakatsizlik sistemin gırtlağına çökmüş gidiyor bir alamete.

Sayfa 85/1002 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •