Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 483/1004 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    arkadaşlar dünden beri twittere giremiyorum.
    cepten ve diğer pc den girebiliyorum ama leptoptan giremiyorum..bu nasıl çözülür acaba?

şu mesajı veriyor..

adresteki ? dahil sağ tarafı silip denemek lazım.
    bir de twittera ait cookie ler temizlenirse muhtemelen düzelir. ama yeniden giriş ister.

2.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    her ne kadar ayu olarak işimize yaradıysa da bidon ile aramız iyi değil açıklaması neden yapıldı hala anlayabilmiş değilim
    malumun ilamı. zaten basına yansımıştı.

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    her ne kadar ayu olarak işimize yaradıysa da bidon ile aramız iyi değil açıklaması neden yapıldı hala anlayabilmiş değilim
    güçlünün hukuku.. mr erdoğan kendi evinde izlediği politikaların yabancı versiyonlarına denk geldiğinde şaşırıyor.. abd o kadar hakaret etti, kötülük yapıyor ülkemize bunlar hala "dostum trump, dostum biden" filan diyorlar şaşırıyorum.. adamlar seni kendilerince bir kategoriye koymuş fazla zorlama..abd'ye bu kadar göbekten bağlı olunca üzülüyor demek ki..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    yakın çevresi dolar long, endex short poz aldıysa bidon açıklaması mantıklı..

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. İyi ki dolarize olduk iyi ki de malsızım..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Artık MB devre dışı
    Artık piyasa dinamikleri devrede
    Kendi dolarını faizini kendi belirleyecek...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

piyasa faiz artışını zorlayacak olursa 100 baz puanı tekrar geri almak için değil 400-500 baz puan ister..ki bu ekstra artış mevcut vergi ve enflasyon zulmü altında yeterli olur mu hayır.. ama bu kadar faiz artışı yapmazlar mecburiyet son safhada olmazsa, o nedenle doları bırakacaklar muhtemelen..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    yakın çevresi dolar long, endex short poz aldıysa bidon açıklaması mantıklı..
    Bence olanların başka hiç bir mantıklı açıklaması yok, altın vuruş yapıyorlar.

Sayfa 483/1004 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •