Sayfa 98/1002 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. 8.40-30-50-60 tan 4 parca % 100 geri dondum dolara.

yalniz bu faiz indirimi konusunda bir dusuncem var.

simdi bu adamlar faiz indirimi sonrasi dovizin artacagini kesinlikle bilerek yaptilar bu isi.dusunmemeleri imkansiz.

o zaman dusuncem su ki faiz indirimini 1 kez yapip piyasada kredi faizlerine ciddi derecede etkisi olmayacak bir indirimden sonra duzenli olarak indirmelere devam etmek zorundalar.

1 seferlik bu isi yapmis olamazlar.

bu yuzden onumuzde ki donem kesinlikle dusuk faiz yuksek kur donemidir..

zaten yillardir buyumemizin sebebi olan kredili konut ve arac satisinin durmasini istememeleri de gayet dogal bir durum.

olan ev de alamayacak,arabada alamayacak,kit kanaat gecinen maasli kesime olacak.cunku yuksek kurdan dolayi herseye zam gelecek.

Crash tüm hızıyla otobanda.!!
    Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!
    Hipertenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!
    Gemi karaya oturdu.!!
    Bu kış çok sert geçecek.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    simdi bu adamlar faiz indirimi sonrasi dovizin artacagini kesinlikle bilerek yaptilar bu isi.dusunmemeleri imkansiz.

o zaman dusuncem su ki faiz indirimini 1 kez yapip piyasada kredi faizlerine ciddi derecede etkisi olmayacak bir indirimden sonra duzenli olarak indirmelere devam etmek zorundalar.

1 seferlik bu isi yapmis olamazlar.

bu yuzden onumuzde ki donem kesinlikle dusuk faiz yuksek kur donemidir..
    .
    swap muhabbeti +
    Zorunlu karşılık muhabbeti +
    Sırada ne var
    eğerki dolar iyice bir yükselsin diye yapmıyorlarsa bugün yarın kambiyo vergisinde ayarlama yakındır

4. Şu anda Fiba fx ve Aktif fx her zamanki gibi yine 1- 1,5 kuruş indirimli dolar / avro satıyor. Bu durum ; kamu bankalarından satışı gösterir veya yabancı girişini ( borsa düşürüldüğü için belki kısa giriş amaçlı ) gösterir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şu anda Fiba fx ve Aktif fx her zamanki gibi yine 1- 1,5 kuruş indirimli dolar / avro satıyor. Bu durum ; kamu bankalarından satışı gösterir veya yabancı girişini ( borsa düşürüldüğü için belki kısa giriş amaçlı ) gösterir. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Geçen günde aynı durum vardı fakat dolar yükseldi....Bence 9 a dokunup geri çekilecek...Bu arada adamlar ne yaptığını bilmiyor ...Bana göre bunlar hala Dolar bolluğunun olduğu o günlerin kafasını yaşıyorlar tabiii o kadar pudra şekeri çekersen olacağı budur...

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Geçen günde aynı durum vardı fakat dolar yükseldi....Bence 9 a dokunup geri çekilecek...Bu arada adamlar ne yaptığını bilmiyor ...Bana göre bunlar hala Dolar bolluğunun olduğu o günlerin kafasını yaşıyorlar tabiii o kadar pudra şekeri çekersen olacağı budur...
    Bu arada yurtiçinde gerçekten döviz bol. Şaka değil. Perşembe günü Garanti bbva genel müdürü konuşmasında '' Biz TL. sıkıntısı çekiyoruz. Dövizi çok ucuzdan yurtiçi mudilerden topluyoruz. Şu anda banka yükümlülükleri 176 milyar dolar iken mevduatlarda 260 milyar dolar var vb. '' dedi. Yani milletin parası bizim için diyorlar. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sayin yönetim sevgili arkadaslar ben mobil uygulama kullaniyorum. Topic'e her girisimde eski bir tarihte açılıyor, mecburen kaldigim yeri bulmaya calisiyorum. Yardimci olur musunuz

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu arada yurtiçinde gerçekten döviz bol. Şaka değil. Perşembe günü Garanti bbva genel müdürü konuşmasında '' Biz TL. sıkıntısı çekiyoruz. Dövizi çok ucuzdan yurtiçi mudilerden topluyoruz. Şu anda banka yükümlülükleri 176 milyar dolar iken mevduatlarda 260 milyar dolar var vb. '' dedi. Yani milletin parası bizim için diyorlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bunun adı dolarizasyondur. Yani kimse yerel para birimine güvenmiyor tıpkı 1990 lardaki durum.....Vatandaş %4-7 faiz varken bankaya %1 faizle dolar veriyorsa bu da vatandaşın aptallığıdır...

Sayfa 98/1002 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •