-

Originally Posted by
heval
Geçen günde aynı durum vardı fakat dolar yükseldi....Bence 9 a dokunup geri çekilecek...Bu arada adamlar ne yaptığını bilmiyor ...Bana göre bunlar hala Dolar bolluğunun olduğu o günlerin kafasını yaşıyorlar tabiii o kadar pudra şekeri çekersen olacağı budur...
Bu arada yurtiçinde gerçekten döviz bol. Şaka değil. Perşembe günü Garanti bbva genel müdürü konuşmasında '' Biz TL. sıkıntısı çekiyoruz. Dövizi çok ucuzdan yurtiçi mudilerden topluyoruz. Şu anda banka yükümlülükleri 176 milyar dolar iken mevduatlarda 260 milyar dolar var vb. '' dedi. Yani milletin parası bizim için diyorlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
ressam
Bu arada yurtiçinde gerçekten döviz bol. Şaka değil. Perşembe günü Garanti bbva genel müdürü konuşmasında '' Biz TL. sıkıntısı çekiyoruz. Dövizi çok ucuzdan yurtiçi mudilerden topluyoruz. Şu anda banka yükümlülükleri 176 milyar dolar iken mevduatlarda 260 milyar dolar var vb. '' dedi. Yani milletin parası bizim için diyorlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bunun adı dolarizasyondur. Yani kimse yerel para birimine güvenmiyor tıpkı 1990 lardaki durum.....Vatandaş %4-7 faiz varken bankaya %1 faizle dolar veriyorsa bu da vatandaşın aptallığıdır...
-
Sayin yönetim sevgili arkadaslar ben mobil uygulama kullaniyorum. Topic'e her girisimde eski bir tarihte açılıyor, mecburen kaldigim yeri bulmaya calisiyorum. Yardimci olur musunuz
-

Originally Posted by
alitunc
Sayin yönetim sevgili arkadaslar ben mobil uygulama kullaniyorum. Topic'e her girisimde eski bir tarihte açılıyor, mecburen kaldigim yeri bulmaya calisiyorum. Yardimci olur musunuz
Cache belleği temizleyin explorerden...
-

Originally Posted by
Achiles
Cache belleği temizleyin explorerden...
Hissenet uygulamam var. Veriyi sil dedim uygulama ayarlarindan degismedi yine
-
Türk Lirası, Arjantin Peso'sunu da geçerek 2021 yılında en çok değer kaybeden para birimi unvanını aldı.
son durum buymuş.
-
Arık: MHP koltuk için ülkeye ateşe atmış, suç bastırmaya çalışıyor.
Biz milliyetçiliği de vatan sevgisini de milliyetçiliği ayaklar altına alan, vatan toprağını bırakıp kaçan partinin stepnesi olanlardan öğrenecek değiliz, diyen CHP li Çetin Arık, MHP nin koltuk için ülkeyi ateşe attığını söyledi.
Dün 17/25 in hesabını soracağına namus ve şeref sözü veren MHP koltuk için ülkeye ateşe atmış, şimdi suç bastırmaya çalışmaktadır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...isiyor-1871487
-
Ya namusta ya serefte hata var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri