Bana da müşteri temsilcisi artık oranların sabit kalmadığını yukarı da olsa aşağı da olsa güncellendiğini söyledi.. nitekim benim oranımı da düşürdüler..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana da müşteri temsilcisi artık oranların sabit kalmadığını yukarı da olsa aşağı da olsa güncellendiğini söyledi.. nitekim benim oranımı da düşürdüler..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doviz yukselmek zorunda.kimse aglamasin.bu .normal.doviz kit.cari acik var.ancak almanya gibi cari fazla verirseniz doviz duser.
“Çimento fiyatları böyle giderse konutta fiyat artışları engellenemeyecek” https://t.co/uEo6gFoaZQ
Yine inşaatçılar...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Eski müşteri olarak arayıp 19 teklif ettiBLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İgneden iplige zam gelicek.en cok ta ahtopada gelicekmis[emoji39]
hocam biz yemediğimiz için adını bilmiyoruz gari.![]()
Aslinda TL nin basina gelenler makro ekonominin sonucu.butce acigi ,cari acik nin sonucu.ikiz acik.
Yer İmleri