Enpara 17.75 yapmış hoşgeldini enflasyon fezaya çıkmışken inanılmaz hareketler bunlar kuru nasıl tutmayı başaracaklar anlamadım
Enpara 17.75 yapmış hoşgeldini enflasyon fezaya çıkmışken inanılmaz hareketler bunlar kuru nasıl tutmayı başaracaklar anlamadım
Ekonomi basınından alıntı:
BOTAŞ'tan rekor zarar
BOTAŞ'ın ucuz kaynak stratejisinde zarar rekora doğru koşuyor. Uzmanlar kurumun son 3 ayda 480 milyon dolar zarar ettiğini hesapladı.
23.09.2021 15:11:00
Sistem çökmüş durumda.!!
Bu kış çok ana çok sert geçecek.!!
Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Odea yıllık enflasyona endekli 18 e çekmiş.burganbank ara ödemeli 1 yillik 17.50..burganbank yıllık , enflasyonsuZ ara ödemesiz 18.50......
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.ada , tekrar vov hesap detaylarını inceledim ve müşteri temsilcisinden teyit ettim. 90 gün boyunca anlaştığınız faiz geçerlidir. Açıklama metnindeki - Banka faiz oranlarını her gün piyasa koşullarına göre belirleme hakkına sahiptir - yazısına takıldınız sanırım. Orada bahsedilen ; misal , dün bağlayanlar 19,75 ten bağladı . Bugün bağlamak isteyenlere 19,25 . Belki pazartesi vov yapacaklar için 19 olur. Ama tüm bu oranlar bağladığınız anki oranlar olup 90 gün sabittir.
Yer İmleri