Hey allahım sisteme sizin görüntünüzü tanımlayın her an nerede olduğunuzu ne yaptığınızı mobeselerle anında bilelim diye millete çağrı yapsan ulan değişik sen bizi aptal mı sanıyorsun deriz.Ama gavur bak nasıl gönüllü ediyor adamı.Bir ara millet pokemon oyunu oynuyoruz diye memleketin her mekanını görüntülü kayda alıyordu ,putin oyunu anında yasakladı,bu oyun casus yazılımdır bizim her yerimizi kapalı mekan dahil elimizle adamlara deşifre ediyoruz demişti.Bizde de mecliste korumalar pokemon avlıyorlardı internette görüntüler vardı.
Hoş gerçi ben çoğumuzun yüz tanıma sistemi ile halihazırda kayıtta olduğumuzdan eminim de kalan üç beş kişiyi de bu şekilde sisteme kaydederler.
Retinaya gerek yok moruk,her insanın yüzünde estetikle bile değiştirilemeyecek o insana özgü eşsiz parametreler ölçüler vardır,o yüzden yapay zekadan kurtuluş yok.
Yahu eski bir çantayı makinaya tanımlıyorsun,o çantadaki deformasyonların analizi ile milyonlarca çanta içinden o çantayı görüntülerden buluyorlar,kaldı ki çanta ilk üretim anında birbirinden farksız üretilen bir şey.
Valla. Pegasus yukluyolar uzaktan
Muhim adamlarin telefonuna
Seni 1 mm hata payiyla buluyo zate
Hem de telefon kapaliyken dahi
Pilini cikarman lazim
Onla da Kim ugrasir
Zate programi silsen
.bneler bu defa daha bi iskillenir
Pislik yapmiycaa varsa Yapar
Yani kaderde varsa uzulmeyeceeeegn ya haci)))
Kaderde var moruk,ben sistemden kaçışın mümkün olduğuna inanmıyorum.Big brother çağındayız.Ona göre her hareketinizin kayda alındığını bilerek davranın.Yahu bizim millet olaya o kadar uzak ki,kadın kocasını sevgilisine öldürtüyor,ondan sonra iş tamam mı öldürdün mü diye mesaj atıyor ,sonra mesajı siliyor mesaj silindi gitti sanıyor))))))))))
Yer İmleri