Sayfa 261/1006 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

https://www.instagram.com/p/CUNf98Cq...dium=copy_link
    Dudu icin bir mekan daha ahtapod icin mukemmel sunum[emoji2957]

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    https://www.instagram.com/p/CUNf98Cq...dium=copy_link
    Dudu icin bir mekan daha ahtapod icin mukemmel sunum[emoji2957]
    Ahtapotların Ciddi Ciddi Kendi RNA'larını Düzenleyebilmesi

https://seyler.eksisozluk.com/ahtapo...zenleyebilmesi
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ereğli tarihi zirvedeyken 55-60 tl hedef veren kişi idi bu sanırım
    Belki 3-5-10 yıl içinde hedef gerçekleşir, kim bilir?
    Son düzenleme : kafkaf; 26-09-2021 saat: 13:35.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Sn.kafkaf , duyarlılığınız için teşekkür ederim. Kendi durumu iyi olup diğerlerinden bana ne diyenlerden olmadığınız için, Bana dokunmayan yılan yaşasın demediğiniz için , insanlık vasfınızı koruduğunuz için......

Parklarda yatan öğrencilerin derdine çözüm bulmak yerine '' efendim , onların şu kadarı öğrenci değil, şu kadarı yurt başvurusu yapmamış vb. '' açıklama yaparak örtünün altını görmek istemeyen, gözlerini kapatan yöneticiler ; Gezi dede aynısını yaptılar. Daha ilk günlerde yeşile dokunma diyen yerel halkı dinlemek yerine ötekileştirdiler ve ortamı gerdikçe gerdiler. Şimdide aynısını yapıyorlar. Seçime yakın yine haklı gençleri halkın gözünde ''terörist'' yaparak ortamı gerecek ve adeta din kaynaklı çatışmalara döndürecekler diye korkuyorum. Halk bu kez oyunu bozmalı. Her ailede okuyan çocuklar ve çekilen sıkıntılar var.

5. Bir yanlış uygulamayı eleştirmek için o uygulamadan zarar gören olmak şart değildir. Bu kafayla ; gözümün önünde veya sokağımda- şehrimde yapılan bir cinayeti kınayamam. Direkt zarar görmediysem , akmayan suyun, kirlenen nehrin, sokak başına dökülen çöpün hesabını soramam ! Bu nasıl bir mantık ?

6. Döviz fahiş şekilde artıyor , '' dövizle mi maaş alıyorsun , sanane dövizden sen işine bak '' noktasına bile getirildik. Haydi siyasetçi bunu bilerek isteyerek söyler ve manüpüle eder. Sokaktaki sıradan vatandaş bu durumu nasıl tekrar eder ve inanır. Artık hakikaten birşeylerin izi karışmış . ALLAH sonumuzu hayır etsin . Sonuçta dualarla bütün sorunları çözeriz !

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn.kafkaf , duyarlılığınız için teşekkür ederim. Kendi durumu iyi olup diğerlerinden bana ne diyenlerden olmadığınız için, Bana dokunmayan yılan yaşasın demediğiniz için , insanlık vasfınızı koruduğunuz için......

Parklarda yatan öğrencilerin derdine çözüm bulmak yerine '' efendim , onların şu kadarı öğrenci değil, şu kadarı yurt başvurusu yapmamış vb. '' açıklama yaparak örtünün altını görmek istemeyen, gözlerini kapatan yöneticiler ; Gezi dede aynısını yaptılar. Daha ilk günlerde yeşile dokunma diyen yerel halkı dinlemek yerine ötekileştirdiler ve ortamı gerdikçe gerdiler. Şimdide aynısını yapıyorlar. Seçime yakın yine haklı gençleri halkın gözünde ''terörist'' yaparak ortamı gerecek ve adeta din kaynaklı çatışmalara döndürecekler diye korkuyorum. Halk bu kez oyunu bozmalı. Her ailede okuyan çocuklar ve çekilen sıkıntılar var.
    Est. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ereğli tarihi zirvedeyken 55-60 tl hedef veren kişi idi bu sanırım
    Cemal Bey Ereğli için 2017 yılında(Ereğli o zaman 3-TL) şiir yazmış biri. Bununla ilgili hikayesini güldür güldür programında da anlattı. Her çıktığı yayında da Ereğli aşkını anlatır. Tavsiyesini yeni yapmıyor yani 55-60 TL hedef ise uçuk bir rakam değildir Türkiye borsası normale dönerse o hedeflere kısa vadede de görülebilir. Şu an da çoğu hisse saçma sapan fiyatlardan l zaten

Sayfa 261/1006 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •