2.65 destegimizi sonunda kirdi asagi hadi gecmiş olsun 2.50 borsamizin destegiyle değebiliriz herseyi bist belirleyecek
2.65 destegimizi sonunda kirdi asagi hadi gecmiş olsun 2.50 borsamizin destegiyle değebiliriz herseyi bist belirleyecek
"GELDİ BAHAR AYLARI GEVŞER GÖNÜL YAYLARI" Polhoşun tam aradığı hava, Yukarı gidemiyorsa aşağı gidecek. Aşağı gidecek ki alış veriş olsun trade yapılsın. İnsanlar ucuz diye alsın, yada zararda olanlar ortalama düşürmek için alsın. Rakam vermek istemiyorum yön aşağı.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Seyredenlere cio size 20 tane kap haberini niye kitledi herşey iyi gözüküyo diye buraları hesap edemedimi bal gibi biliyodu dahada kötusünüde hesaplayarak haberleri yolladi acele acele
Elimde var zarar ediyorum vaadim var arabayı koyacam 2 yildir bunu söyluyorum kamil hocam bile bilir 2.50 altinda kademe kademe topluyacam gelsin asagi zarari göze aldım bu holdingse degeri 1 milyar olmaz bukadar pahalilikta gidersede şansimiza azda olsa ekliyoz indikce elimizdekiyle devam edicez öyle kolay olmayacak burdan kazanmak 2023 benim hedefim seçim olcak ortama bi seçim girdisi olur bekleyecek olanlara sabır sadece
Kap haberi yok,ne o Ceo yine konuşmayamı başladı? yoksa altan aldıklarını satışamı geçtiler.ytd
Hayret 2.67 birazdan yeniden 2.63 bululmasa bari..ytd
Yer İmleri