Sayfa 139/616 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. 2.65 destegimizi sonunda kirdi asagi hadi gecmiş olsun 2.50 borsamizin destegiyle değebiliriz herseyi bist belirleyecek

2. "GELDİ BAHAR AYLARI GEVŞER GÖNÜL YAYLARI" Polhoşun tam aradığı hava, Yukarı gidemiyorsa aşağı gidecek. Aşağı gidecek ki alış veriş olsun trade yapılsın. İnsanlar ucuz diye alsın, yada zararda olanlar ortalama düşürmek için alsın. Rakam vermek istemiyorum yön aşağı.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    "GELDİ BAHAR AYLARI GEVŞER GÖNÜL YAYLARI" Polhoşun tam aradığı hava, Yukarı gidemiyorsa aşağı gidecek. Aşağı gidecek ki alış veriş olsun trade yapılsın. İnsanlar ucuz diye alsın, yada zararda olanlar ortalama düşürmek için alsın. Rakam vermek istemiyorum yön aşağı.ytd
    😃😃😃bekliyoruz benimde aradağım hava bu yürü be pol kim tutar seni kaybederken koyacağim alacağim hisse adeti beni ilgilendiriyo çok güzel uzun vadeli yatirim olucak

4. Seyredenlere cio size 20 tane kap haberini niye kitledi herşey iyi gözüküyo diye buraları hesap edemedimi bal gibi biliyodu dahada kötusünüde hesaplayarak haberleri yolladi acele acele

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    ������bekliyoruz benimde aradağım hava bu yürü be pol kim tutar seni kaybederken koyacağim alacağim hisse adeti beni ilgilendiriyo çok güzel uzun vadeli yatirim olucak
     Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Seyredenlere cio size 20 tane kap haberini niye kitledi herşey iyi gözüküyo diye buraları hesap edemedimi bal gibi biliyodu dahada kötusünüde hesaplayarak haberleri yolladi acele acele
    kartal bi karar ver polhoş aşağı düştüğüne seviniyormusun yoksa üzülüyormusun? "gelsin aşağı bekliyorum " diyorsun . diğer tarftan ceo yaza kızıyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    kartal bi karar ver polhoş aşağı düştüğüne seviniyormusun yoksa üzülüyormusun? "gelsin aşağı bekliyorum " diyorsun . diğer tarftan ceo yaza kızıyorsun.
    Elimde var zarar ediyorum vaadim var arabayı koyacam 2 yildir bunu söyluyorum kamil hocam bile bilir 2.50 altinda kademe kademe topluyacam gelsin asagi zarari göze aldım bu holdingse degeri 1 milyar olmaz bukadar pahalilikta gidersede şansimiza azda olsa ekliyoz indikce elimizdekiyle devam edicez öyle kolay olmayacak burdan kazanmak 2023 benim hedefim seçim olcak ortama bi seçim girdisi olur bekleyecek olanlara sabır sadece

7. Kap haberi yok,ne o Ceo yine konuşmayamı başladı? yoksa altan aldıklarını satışamı geçtiler.ytd

8. Hayret 2.67 birazdan yeniden 2.63 bululmasa bari..ytd

Sayfa 139/616 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •